Ultima actualizare: azi, 09:04

Locale

VIDEO. Prima cărămidă pentru “Alianţa pentru Satu Mare”. Acord PNL şi PMŢMM

Astăzi a fost făcut primul pas concret pentru înfiinţarea unui pol electoral în judeţ, şi anume a fost semnat un acord politic pentru a se înfiinţa “Alianţa pentru Satu Mare”.

Concret, preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma şi preşedintele şi Partidul Naţional Ţărănesc Maniu-Mihalache – PNŢMM – Satu Mare, Gheorghe Berinde, au semnat un acord politic pentru alegerile din 2024, urmând să fie purtate discuţii şi cu alte partide.

“Este o zi de mare bucurie astăzi, se întâmplă ceea ce sătmărenii aşteaptă de mult, astăzi este un pas spre ceea ce sătmărenii vor pentru anul 2024 şi pentru anii următori. Astăzi punem prima cărămidă pentru ceea ce trebuie să reprezinte ‘Alianţa pentru Satu Mare’. Am avut bucura de a semna acordul politic la nivel judeţean între PNL Satu Mare şi Partidul Naţional Ţărănesc Maniu-Mihalache. Am semnat un acord politic pentru alegerile de anul viitor, din 2024… Nu este devreme, pentru că pregătim un program pentru Satu Mare pe care îl vom face împreună, un program pentru Consiliul Judeţean şi un program pentru municipiul Satu Mare”, a spus deputatul Cozma.

El a subliniat că în judeţ sunt candidaţi buni, explicând că o astfel de alianţă este o şansă pentru Satu Mare.

“Avem aleşi locali buni, avem candidaţi buni în tot judeţul, avem primari care au demonstrat, consilieri locali buni şi sunt convins că plus valoarea pe care cu siguranţă o va aduce acest acord politic va fi de bun augur şi cu siguranţă în folosul sătmărenilor. Deschidem această şansă pe care o are Satu Mare pentru 2024. Sunt convins că împreună vom reuşi. Nu facem lucrurile pe jumătate, mergem all in, adică vom merge pe liste împreună, evident că va fi o alianţă, şi vom candida pe liste comune pentru că doar aşa putem să fim credibili, celelalte înţelegeri nu le luăm în calcul. Noi vom face alianţă şi acest acord politic prevede pe fiecare localitate va fi înţelegere între partide. Deocamdată, astăzi discutăm despre două partide. În foarte scurt timp vom discuta şi de alte partide”, a explicat parlamentarul.

Urmează ca în noua „Alianţă pentru Satu Mare” să fie cooptate şi alte partide.

6 comentarii

  1. Www Răspunde

    Atentia mare cu Kozma re un bozgor adevarat cu cetatenie dubla. Ro- Hu.

  2. c-block Răspunde

    Ați vrut să spuneți primul cui, nu? Dați apă la moară lui Govor. Vă va mânca cu fulgi cu tot.

  3. Plosnita Răspunde

    Care satmarean normal cu gandire limpede ar vota o asemenea adunatura mizerabila….prima caramida :). E clar ca daca va fi o alianta formata din n “partide” e foarte clar ce unitate si ce ideologii vor caracteriza pe marea “alianta”. Fiecare va fi preocupat de interese proprii si dezbinare. Satmarenii nu sunt prosti.

    • c-block Răspunde

      Corect. Numai țineți minte cu ce ne-am ales după USL. Praf și pulbere a fost rezultatul. Căutați pe net cine au fost măcar pe funcțiile mai importante și ce rezultate au fost de pe urma lor. Atât. Trebuie să fii de-a dreptul tâmpit să vrei să faci politică pe plan local fără UDMR. Pentru că pe vremea lui Coica au sabotat unde au putut orice. Pentru că știți bine ponderea în CL. Așa că mai bine așezați-vă frumos și discutați civilizat. Asta dacă vreți binele urbei. Că dacă vă mănâncă undeva numai după funcții și titule în CV atunci dați-i înainte și după voi potopul!

  4. Săca Răspunde

    @ c-blok Totul pentru ciolan nu pentru urbe și cetățeni, rușine lor…

    • c-block Răspunde

      Trist e că văd în poze un ex-pedelist și un ex-pesedist rebranduit aldeist ca să fie acum penelist. Ce încredere poți să ai în ei? Sincer. Cred că e mare foamea de voturi și trebuie să stea prost dacă fac asta că această chesti țărănistă e fix zero pe plan local. Poate vor strânge 10-20 de voturi în plus și atât. Sunt sătul de ei. Că văd că ori cu ei ori fără ei tot un drac este, rezultatul e la fel. Indiferent de vot după rezultate primul lucru ce vor uita vor fi promisiunile făcute. Așa că …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.