Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Atac cu spray paralizant în plină stradă, în Satu Mare. Profesor: ,,Oamenii tușeau și se adăposteau”

Atac cu spray paralizant în plină stradă, în municipiul Satu Mare. Totul a pornit după ce doi bărbați s-au luat la harță, în centrul orașului, și se alergau pe stradă, iar la un moment dat unul dintre ei a pulverizat cu spray paraliza. ,,Oamenii tușeau și se adăposteau”, a spus un profesor care se afla în zonă, alături de un grup de turiști. 

În momentul în care a izbucnit scandalul, în zonă se afla și un profesor din județul Satu Mare, alături de mai mulți tineri din Austria care participau la tabăra de cultură și civilizație românească. Acesta a transmis și un mesaj în care a descris cu amănunte cele întâmplate.

,,Am trăit s-o văd și pe asta! Am trăit s-o simt, din păcate. Eram în față la magazinul Someș cu grupul de austrieci din parteneriat, așteptând să se reunească întreaga echipă. La un moment dat, văd un tip alergând și altul în spatele lui, agitându-se. N-am priceput ce se întâmplă. Părea o joacă. Doar că, neputându-l prinde, cel din spate scoate un spray și pulverizează. Părea o secvență diurnă din The Color Run. Apoi am început să tușesc și, instinctiv, să mă depărtez. Toți din grup, 16 fete și 10 adulți au început să tușească și să se adăpostească. Unor femei aflate în apropierea celor care au provocat incidentul, li s-a făcut rău și cineva de la terasă le-a dat apă. Efectele au trecut după câteva minute, dar nu m-am gândit că voi trăi să inhalez piper într-un atac stradal, în miez de iulie, în pașnicul Sătmar”, a spus profesorul.
,,Cei de la terase erau liniștiți, doar noi am fost afectați pentru că sufla vântul. Un bărbat alerga după altul, un aparent hoț. O femeie tânără s-a așezat jos pentru că se simțea amețită, celeilalte i s-a dat apă să se spele pe față”, a mai explicat profesorul sătmărean.

Conflictul ar fi izbucnit între doi bărbați de 25, respectiv 35 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.