Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

FOTO. Pagube după furtună la Satu Mare. Acoperiş smuls, copaci căzuţi

Pagube după furtună la Satu Mare.  Un acoperiş a fost smuls de vânt în această seară în cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare. V

Pompierii intervin în alte două cazuri:

  • Stâlp de iluminat stradal căzut pe str. Armoniei. Se deplasează un ASAS cu 3 subofițeri de la Detașamentul Satu Mare. Nu sunt victime.
  • Copac căzut peste 2 mașini, pe strada Fagarasului, Satu Mare. Se deplasează colegii din cadrul Det Satu Mare cu autospeciala cu modul de descarcerare încadrată de 5 subofițeri. Nu sunt victime.

FOTO: Dincolo de Sport

 

 

3 comentarii

  1. Satmarean1 Răspunde

    Sunt acoperisuri facute inca din anii’90. Locatarii din fiecare bloc ar treb obligati ca la anumite interv de timp sa verif starea acestora de catre o firma autorizata si la nevoie sa- l refaca ,iar in caz ca acesta cade in strada si produce pagube ,sa le suporte atat locatarii cat si firma,cu exceptia cazurilor de tornade sau furtuni la care orice constructie din lemn nu ar rezista. Pt astfel de cazuri sa se faca asigurari obligatorii. Stiu ca multi vor comenta la cele scrise ,dar nu e corect sa- ti lasi masina in parcare ,la cea mai mica furtuna sa cada acoperisul pe ea si sa nu rasp nimeni. Da,exista si casco ,dar cred ca toata lumea iese mai bine daca ar proceda cum am mentionat mai sus.

    • Norick Răspunde

      Se pare , ca esti paralel cu asigurarile…fara sa te superi… :.–P Nu de alta , dar unde tragi tu linia intre ” cea mai mica furtuna ” si furtuna adevarata ?? 😛
      Intreb doar pentru un prieten… 😀
      Peace! 🙂

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Nu ma supar dar de ce sunt paralel referitor la asigurari? Daca ai Casco sunt prevazute si fenomene meteorologice. Nu treb sa specifice mari sau mici .Deci nu trebuie tras nici o linie intre ele. Eu ma refeream mai mult la ce trebuie facut cu acoperisurile blocurilor care au vechime de zeci de ani si unele au fost facute atunci de mantuiala si cu tot felul de …mesteri care se pricepeau la toate.Cum trec anii apar tot felul de vijelii care de care mai puternice si sa ne fereasca D-zeu de una mai serioasa si sa vezi atunci masini distruse, oameni raniti si nici nu vreau sa ma gandesc mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.