Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Cum îşi fura un şofer din Satu Mare firma. Vindea motorina direct de la pompă, la preţ redus

Șoferul unei firme din Satu Mare a vândut motorină cumpărată pe cardul societăţii direct de la pompă. Totul s-a întâmplat timp de 2 ani până când a fost prins şi trimis în judecată. Luna aceasta a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a fost angajat în 2015 în calitate de șofer la o firma din oraș. În perioada 18.03.2016-28.05.2018, acesta a vândut ilegal cantitatea de 9.056 litri de  motorină, cauzând firmei un prejudiciu de 52.389 de lei.

În calitate de şofer, el trebuia să transporte marfă spre Mateszalka, Budapesta, Miskolţ, Nyiregyhaza din Ungaria, precum şi Bucureşti.

În faţa instanţei, şoferul și-a recunoscut parțial acuzațiile. El a spus că oferea ocazional spre vânzare, cu sume cuprinse între 3,50 lei – 4,00 lei/l, diferite cantități de combustibil, între 60-70 litri. El şi-a format o mică reţea, astfel că era așteptat de diferite persoane cu mașinile lângă pompa de alimentare, ocazie cu care le introducea motorina în canistre iar restul de motorină o introducea în autoutilitară.

Bărbatul a spus că nu îşi asumă cantităţile de motorină oferite spre vânzare în alte staţii de alimentare din alte oraşe, deoarece acolo nu avea prieteni. Anul trecut el a achitat firmei o sumă de 15.000 de lei repreyentând o parte din prejudiciul creat.

Șoferul a fost condamnat în această lună la 1 an și 5 luni închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracțiunii de delapidare și plata sumei de 38.470 lei cu titlul de daune materiale.

 

5 comentarii

  1. Satmarean 1 Răspunde

    Trebuia sa-i dea cu suspendare daca era la prima abatere,prejudiciu integral recuperat si o amenda penala zdravana, iar pt cei care au cumparat la fel.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Dacă citești atent vei observa că nu își asumă biznisurile care s-au derulat prin alte localități cu carburanții. Deci dacă spune adevărul atunci nu este singurul care practica sportul ăsta plus cred că firma a zis că îi bagă peste gât toate lipsurile din contabilitate. Că așa se întâmplă în țara asta. Iar hoțul neprins nu-i așa că este om cinstit. Există și posibilitatea că nici nu se vroia să fie prinși ceilalți iar el a picat de 🦜.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Nici un hot nu-si asuma faptele si ia pe el totul,nu-si divulga complicii, de aceea cand e prins se stie ca nu face prima oara,asa ca desi nu-si recunoaste si alte fapte pedeapsa sa fie data cat pt toate.

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Că patronii estem om cinstit cu toții și nu sunt unși cu toate alifiile? Lasă.

  4. Satmarean1 Răspunde

    👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.