Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

FOTO. Şofer leşinat la volan, în sensul de la Burdea. Poliţia i-a luat cheile!

ACTUALIZARE. Poliția a transmis un comunicat pentru PortalSM referitor la acest incident. Redăm integral mesajul IPJ Satu Mare:

„La data de 11 iulie, în jurul orei 19.15, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că un conducător auto s-ar afla staționat într-un sens giratoriu din municipiu, aparent sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat, în sensul giratoriu, un bărbat de 29 de ani, din Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, s-a procedat la degajarea traficului rutier, fără a se impune luarea unor măsuri de către polițiști.”

Știrea inițială:

Şofer leşinat la volan, în sensul de la Burdea. Un tânăr de circa 30 de ani a leşinat marţi după amiaza chiar în timp ce se afla la voalnul maşinii, în sensul giratoriu de la Burdea. Din fericire, el nu a făcut accident şi a fost scos din ajutat să îşi revină de către poliţişti.

Potrivit martorilor, tânărul ar fi spus că nu a dormit de câteva zile. Poliţiştii i-au luat cheile şi le-au înmânat unei rude care a dus maşina din zonă. Se pare că el ar mai fi leşinat, tot marţi,  aflându-se tot la volanul maşinii.

Traficul în zonă a fost îngreunat.

Un comentariu

  1. Lecție Răspunde

    Nu au procedat corect. În asemenea situație ce face un polițist din vest? Deoarece nu este competent să asigure ajutorul medical în acest caz și pentru că nu poate face triajul se apelează din proprie inițiativă la 112. Vine frumos UPU, îl îmbarcă pe nefericit și îl duce la spital să-i facă investigații. Între altele și nivelul de alcool sau de droguri. Și dacă e ceva bineînțeles vor informa polițiștii frumos și oficial ca să ia măsurile în rigoare. Așa în schimb se prea putea ca omul să moară la volan și polițiștii tot trăgeau de el să sufle. Că recent a murit un om perfect sănătos fără-fără prin Călărași parcă la volan dacă bine țin minte la 38 de ani. Le lipsește ca în asemenea caz să pățească ceva asemănător și după aia să dea declarații și tot felul de lucruri de astea?
    PS. Și încă de aia nu au procedat corect pentru că același șofer a fost prins cu puțin timp înainte în aceeași stare la colegiul reformat în absolut același hal leșinat la volan în trafic dar l-au lăsat să meargă mai departe! Fiecare să-și facă meseria cum trebuie. Polițistul nu este asistent medical, deci dacă nu știe telefonează la 112 și este acoperit. Plus poate omul chiar avea nevoie de ceva ajutor medical. Că sunt boli care pot genera starea asta și poate șoferul nici nu știe că e bolnav (diabet – hipoglicemie, cardio etc.). Și dacă murea sau omora pe cineva în trafic? Merită riscul? Nu cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.