Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Cursă infernală pe ruta Satu Mare-Viena: oameni înghesuiți, geamuri blocate, fără aer condiționat

Cursa cu trenul pe ruta Satu Mare-Viena, care a avut loc duminică, a fost infernală pentru călători. Oamenii au stat înghesuiți, fără posibilitatea de a deschide geamurile, iar aerul condiționat a fost închis pe toată perioada călătoriei.

O sătmăreancă, aflată în tren, a descris condițiile inumane în care au călătorit oameni de toate vârstele.

„Am stat închiși într-o cutie fără aer condiționat în condițiile în care afară erau 36 de grade Celsius! Și ne-am fi bucurat de aerul de afară dacă am fi avut posibilitatea să deschidem vreun geam. Să vă fie rușine! În asemenea condiții au călătorit copii, femei însărcinate, persoane în vârstă, oameni”, a precizat tânăra din Satu Mare.

10 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Dati in judecata gunoaiele !!Dati-l in judecata pe Iliescu,Constantinescu,Basescu ,Iohannis si toate gunoaile care s-au perindat pe la asa zisa guvernare a Romaniei,care ne-au lasat in epoca de piatra la capitolul transport CFR ,autostrazi,nivel de trai,salarii ,pensii…

    • Anonim Răspunde

      Trenurile apartin companiei maghiare de stat, nu CFR.

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Și vina e a celui care vinde biletele. Mai ales că i-a îngrămădit într-un vagon când știa că avea clienți pentru două. Asta nu e vina ungurilor, să fie clar ci a idioților de la kefere. Că nici să se organizeze nu-s în stare. Și când mă gândesc că acum 80 de ani aveau regim semimilitar, chiar erau cei mai buni iar bărbații nu au fost duși nici pe front că era mai important ca transportul să funcționeze la parametri. Acum însă…..😰😱🤮

      • ssss Răspunde

        Da …noh…vezi ?!? Asta era…..ca la CFR , ii totul bine , frumos , curat , de aia o suferit aia in tren ca a fost trenul ungurilor …:)))

  2. Attila Răspunde

    Garniturile pe ruta Viena – Satu Mare si Viena – Cluj sunt puse la dispozitie de caile ferate maghiare. Arata groaznic, conditiile sunt horror. Trenurile de Bucuresti, sau Mangalia, dau clasa celor unguresti la orice ora. De altfel chiar si gara din Budapesta arata ca in 1992. Saracie lucie, cersetori peste tot.

    • Decebalus per Scorillo Răspunde

      Indiferent ce ar fi românii nu pot fi vinovați. În rest în gara aia e full de cerșetori români. Dacă tot veni vorba. Și pentru asta ungurii sunt de vină? După tine ungurii ar trebui să facă la fiecare gară pentru tuciurii noștri liber șmanglitori câte un hotel, din ăla all inclusive cum le place dacilor? Să sugerez și un nume de genul “Nene, dă-mi un leu, mă rog 100 de forinți măcar”? Ocupă-te de treaba ta mai bine. Ce convenabil că tot timpul găsim motive să pasăm responsabilitatea către alții. Noi suntem perfecți! Oare chiar așa? Că de aia ți-e și rușine să zici prin străinătate țara din care ai venit?

  3. ?! Răspunde

    Proata aia de Oana Zamfir zice la antena 3 ca aerul conditionat nu este sanatos. Mai urmeaza sa zica ca si incalzirea iarna dauneaza sanatatii. Si legumele din hypermarket contin pesticide. Da ea sta in studio la 21 de grade cand afara sunt 40. Si in fiecare zi este la cumparaturi in hypermarket…. Ma pis pe parerea lor.
    Aerul conditionat este la fel ca si incalzirea iarna. Cine nu constientizeaza sa moara sufocat.

  4. ?! Răspunde

    Sunt oameni care spun ca nu suporta aerul conditionat. Klima nu , curent de aer nu.. geamuri inchise la masina.. astia au o problema psihica. Cred ca le place in cuptor…sau la psihiatru…

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    Am fost si eu cu trenul asta de vreo 3 ori…..Vara mori de cald, iarna ii frig de crapi. Parca dinadins nu dau drumul la aer conditionat, de altfel vagoanele unguresti arata noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.