Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Femeie strânsă de gât și amenințată cu moartea de soț în plină stradă, la Satu Mare

O femeie din Satu Mare a cerut un ordin de protecție împotriva soțului ei după ce acesta a strâns-o de gât și a amenințat-o cu moartea în plină stradă, în fața fiicei lor în vârstă de 5 ani. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din municipiul Satu Mare.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în timp ce familia se afla în oraș. Bărbatul a agresat-o pe femeie, strangulând-o de gât și amenințând-o cu moartea, iar toate acestea de față cu fiica lor în vârstă de 5 ani.

În urma incidentului, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de una-două zile pentru a se recupera.

Potrivit femeii, acesta nu a fost primul episod de agresiune din partea soțului, acesta a mai amenințat cu moartea în repetate rânduri, inclusiv în prezența fiicei lor.

În urma incidentului femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție, deoarece atât ea, cât și fiica ei nu se simt în siguranță în prezența bărbatului.

Bărbatul a arătat că este de acord cu emiterea ordinului de protecţie

Din acestea motive instanța a dispus emiterea unui ordin de protecție pentru o perioadă de 30 de zile. Acest ordin obligă bărbatul să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de soția sa și de fiica lor

Un comentariu

  1. Loop Răspunde

    BĂRBATUL FĂRĂ MOTIV NU FACE GESTUL ĂSTA… O FI AVÂND MOTIVE INTEMEIATE FENEUA ORICAND ARE OCAZIA RIDICĂ COADA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.