Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Sătmărean sechestrat în propriul apartament. A coborât pe balcon ca să se salveze

Un sătmărean a fost sechestrat în propriul apartament. Individul care a intrat peste el i-a vândut inclusiv mașina de spălat. Victima a fost nevoită să coboare pe balcon ca să se salveze.

Potrivit informațiilor PortalSM, un sătmărean s-a trezit cu un individ în apartament, care l-a amenințat cu cuțitul, l-a lovit cu pumnii și cu picioarele, după care l-a închis într-una dintre camerele locuinței. Mai mult decât atât, agresorul i-a cerut victimei să-i dea cheile apartamentului, telefonul, după care a luat mașina de spălat și s-a dus să o vândă.

Într-un final, sătmăreanul a reușit să iasă pe balconul apartamentului, după care a sărit pe balconul vecinului. Atunci a fost alertată poliția, oamenii legii reușind să-l rețină pe agresor.

Individul a fost condamnat, în cursul zilei de miercuri, la patru ani și patru luni de închisoare cu executare.

3 comentarii

  1. Sile Răspunde

    Sechestrare , lovire si amenintare cu moartea ..4 luni? Macar 4 ani!!!! …justitie oarba care esti! Iese dupa 4 luni si intra in alt apartament dupa frigider..si poate omoara vreun nevinovat..Rusine!!!!

  2. goga Răspunde

    Aveti si stiri de anul ăsta? Cam toți dați știri din anii trecuți pe motiv că au fost condamnți acum. Noroc că au apărut site-uri noi de știri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.