Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Fermierul din Satu Mare care și-a convins copiii să se întoarcă din străinătate și să muncească acasă

Fermierul Grigore Dobraș sau Certezanu, așa cum îl cunoaște toată lumea, a reușit un lucru de care e tare mândru: și-a convins copiii, tânăra generație, să se întoarcă acasă din străinătate și să muncească, împreună, în cooperativa familiei. În prezent, fermierul din Halmeu, Satu Mare, așteaptă al cinsprezecelea nepot de la cei nouă copii ai săi, infomează agrointel.ro.

”Sunt 14 nepoți și jumătate pentru că acum o să avem o nepoțică peste două luni – al cinsprezecelea nepot. Nouă copii avem, gineri vor fi opt, mai am încă 3 fete de căsătorit. (…) Au fost plecați din țară, am rămas cu două fete gemene și cu una la grădiniță și restul au fost plecați toți în țări străine. (…) Am reușit să i-am adus acasă pe toți. Pentru mine înseamnă…nici n-am cuvinte. Tot! Mai mult ca orice pe lume asta! Înseamnă că am reușit, dar nu e ușor! Foarte greu până am reușit și au venit acasă toți și-s aici. Acum suntem împreună aproape aici lângă gospodăriile astea în jur de 30 de persoane”, vorbește Certezanu mândru de familia sa.

 

3 comentarii

  1. Marius Groza Răspunde

    Cand faci trafic de tigari e ușor

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      👍. Bine ar fi dacă măcar 50% ar fi adevărat din ce spune. Dar totul este înflorit. Mă rog. Important e că măcar acum pune mâna pe treabă și asta e ceva după atâția ani. Dar cum a zis anno Göbbels orice minciună destul de des repetată devine adevăr.

  2. Rares Răspunde

    Grăsanul ăsta nu poate nici să se aplece pentru ai adus familia să lucreze în locul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.