Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. Biciclist lovit de mașină pe trecere, pe B-dul Lucian Blaga. Șoferul a fugit

Un biciclist a fost lovit de un autoturism pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, în timp ce traversa neregulamentar strada, pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, șoferul a fugit, dar a fost prins de polițiști. Evenimentul rutier a avut loc ieri, joi, 20 iulie.

Ce spune poliția:

,,La data de 20 iulie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 76 de ani, aflat pe o bicicletă, ar fi fost acroșat de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea neregulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni. Conducătorul auto care se afla la volanul autoturismului implicat în eveniment ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

Acesta a fost identificat de către polițiști, în persoana unui tânăr, de 22 de ani, din Satu Mare. Ambele persoane implicate în eveniment au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.


Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    era baut. altfel nu fugi :))

  2. Driver Răspunde

    Biciclistii si trotinetistii trec ca fulgerul pe zebra fara sa se dea jos….

  3. Driver Răspunde

    Biciclistii si trotinetistii trec ca fulgerul pe zebra fara sa se dea jos….
    Soferii sunt luati prin surprindere ,nici nu au timp sa reactioneze.
    Seara e si mai periculos.Multi nu poarta veste reflectorizante. ..

  4. Nha Răspunde

    Biciclistii si trotinetistii habar n-au ca “zebra” este trecere pentru pietoni si trotuarul este pentru pietoni. Ce e trist este ca parintii isi invata copiii sa mearga de asemenea pe trotuar, nu se asigura cand trec strada, etc. Soferii habar n-au ca nu trebuie sa vorbeasca la telefon, fumeze, fardeze, etc cand conduc. De asemenea nu folosesc luminile de zi pe drumuri publice, desi de o luna e in vigoare legea, si aici am vazut soferi profesionisti de autobus, florisal ( la astia se accepta ca fosilele alea poate nici nu au becuri), taximetristi 80% si chiar instructori de scoala de soferi cu elevi ( sic)! Legea junglei, nu cumva sa-i spui la careva ceva, chiar cu buna intentie ca ” te omoara ” din priviri! La multi ani, daca aveti noroc! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.