Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Cușcă cu câini descompuși găsită pe Someș! Un pescar a publicat imaginile

O cușcă cu câini descompuși a fost găsită, zilele acestea, pe râul Someș din județul Satu Mare. Descoperirea a fost făcută de un pescar care a făcut publice imaginile. 

Bărbatul se afla la pescuit în zona satului Potău din județul Satu Mare când a făcut descoperirea. Cel mai probabil, aparținătorii câinilor au vrut să scape de ei, găsind, astfel, această metodă. Câinii au fost închiși de mult timp în cușcp, având în vedere starea în care au fost găsiți.

Persoanele care observă abuzuri asupra animalelor pot suna la Poliția Animalelor, birou care aparține Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Numărul de telefon este: 0261807769.

 

 

12 comentarii

  1. 😲😰😱 Răspunde

    România veșnic needucată. Făptașului îi doresc o soartă pe măsură.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Adevarata gradina amaicii domnului, cu oameni smeriti, crestini, care isi fac cruce cu orice ocazie… .

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Daca ar fi cautat o modalitate mai cruda si mai crunta de a le lua viata la catelusi, nu cred ca ar fi gasit.
    Totusi ce satisfactie iti poate oferi luarea unor vieti, prin cruzime ?!
    Autorul sa aiba un sfirsit exact ca al catelusilor !
    Asa sa-i ajute… !

  3. xpert86 Răspunde

    Bine ca ai avut banii pentru cusca, dar ca sa le cumpere de mancare nu le-au ajuns la acesti criminali!!! Nimeni nu le da dreptul sa suprime viata animalelor fara ajutor si pentru asta trebuie sa mearga la parnaie ca sa le fie învățătura de minte pentru toti care mai procedeaza asa ca ei!!!!

  4. Norick Răspunde

    ȘI CARE E PROBLEMA DACĂ OMUL A VRUT SĂ SCAPE DE EI? BINE A FĂCUT!!!! ȘI AȘA PE DIG ÎN SATMAR E PLIN DE CÂINI VAGABONZI CARE TE ATACĂ ȘI SUNT ÎN STARE SA TE MANANCE DE VIU.

    • Vlad Tepes Răspunde

      @Norick – stii care e problema ?
      Daca voia sa scape de ei, putea sa mearga la un medic veterinar si ii eutanasia.
      O simpla injectie si…
      Este un fel de adormire eterna.
      Da de ce sa-i ucida prin cruzime ?

    • Norick Răspunde

      Si tu meriti o cusca din asta…:-) E plin Satmaru’ de hoti manca-te-ar jilava… :.-P 🙂

      • Norick Răspunde

        @Vlad Tepes sa nu ma-ntelegi gresit . M-am referit la hotomanu’ satului… 😛 🙂

  5. Satmareanul Răspunde

    Pușcărie pe viata!

  6. xpert86 Răspunde

    Norick i-a procedeaza si tu ca acestinfractor criminal de sbimale si omoara niste animale si apoi autodenunțate la politie sa vezi ce o sa pățești, daca tot esti tu asa grozav!!!!🤬🤬🤬🤮🤮🤮
    Vlad Țepeș numai animalele bolnave in faza terminala sunt eutanasiate, varianta era ca sa le caute un stăpân sau sa ii predea la un centru pentru animale ale străzii, insa in aceasta situatia nu pare ca cățeii ar fi fost fara stăpân!!! De regula pentru evitarea unor astfel de situatii stăpânii animalelor ar trebui sa isi castreaze sau sterilizeaze animalele!!!🫡🫡🫡

    • 😲😰😱 Răspunde

      Cum am spus România veșnic needucată. De ce? Pentru că nimeni nu vrea să educe acest popor iar poporul se complace în starea de fapt.
      În paranteză în 2013 am fost în Spania (concediu), tot popor latin și ăla, delăsător și cu siesta mai sfântă decât Biblia! Atenție sunt și foarte credincioși! Dar în 2 săptămâni nu am văzut țipenie de câine vagabond. Răspunsul la problemă este simplu. Am aflat că am întrebat. Abandonarea unui câine se lasă cu amendă de la 900 euro în sus (asta la nivel de 2013). Iar chiparea și sterilizarea nu este ceva opțional că iar încasezi amendă dacă nu o faci de-ți sar capacele și rămâi și fără bani! Iar cei care trebuie să aplice legea nu stau la discuții. Și în tot Barcelona nu am văzut nici un răhățel de câine lăsat pe spațiu verde așa cum este la tot pasul la noi! Deci se poate.
      Primul pas ar fi reintroducerea impozitării animalelor de companie la primărie cum a fost pe vremuri. Nu mult, doar așa simbolic. Că unele babe fac deja sport din ținerea de pisici ori alte orătănii fără număr, fără număr și fără de control. Totul pornește de la sterilizarea celor existente și oprirea înmulțirii prin controale severe. Dar pentru asta primăria ar trebui să fie partener și împreună cu cabinetele veterinare și cu ong-urile de profil ar trebui să lanseze minim de două ori pe an campanii de sterilizare. Că altfel… Și trebuie suit peste primăriile vecine orașului că mulți pui în surplus de acolo sunt aduși. Totul începe că trebuie să vrei nu numai să declari. Cu jumătăți de măsură nu ajungi nicăieri. Așa cum e și singurul loc desemnat pentru câini în tot orașul la parcul Cubic care este plin de căpușe. Sunt pățit. Și te mai miri că proprietarii nu-și duc animalele acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.