Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Lacurile din România, dotate special pentru persoanele cu dizabilități cu ajutorul CaiacSMile

Asociația Caiac SMile prin proiectul „Spre normalitate în caiace adaptate” și-a propus, în premieră în România, să accesibilizeze lacurile pentru persoane cu dizabilități cu ponton special pentru persoanele cu dizabilități, caiace adaptate, sistem de boxe plutitoare care emit sunete speciale pentru nevăzători, vâsle, padele și veste de salvare corespunzătoare.

Primul maraton de vâslit a avut loc duminică, 9 iulie, pe lacul Gheorgheni din Iulius Parc. Timp de 12 ore, începând de la 10:00 dimineața, Caiac SMile i-a invitat pe clujeni să dea o vâslă de ajutor și să strângă kilometri din caiac.
Distanțele parcurse vor fi transformate în fonduri de către partenerii Asociației și vor fi folosite pentru dotarea, în premieră în România, a unui lac (Gheorgheni din Iulius Parc) cu ponton special pentru persoanele cu dizabilități, caiace adaptate, sistem de boxe plutitoare care emit sunete speciale pentru nevăzători, vâsle, padele și veste de salvare corespunzătoare.

Un comentariu

  1. România reală Răspunde

    Măcar astea că la multe instituții publice nici acum nu s-a reușit rampa aia năzdrănvană să se facă în 10 ani și ceva. Că atâta le interesează pe cei din societate semenii lor cu mai puține șanse. Apoi când e ziua internațională toți sunt în față la selfie și promit. Vedeți și acum cu azilele de bătrâni. De parcă nu se știa! Eh, nu se știa pe naiba. Și stați că încă nu a explodat bomba cu copiii dați în plasament. Că dacă și acolo s-ar știi ce și cum tot ministerul inutil ar trebui desființat. Că numai la afaceri se gândesc și aici, la învârteli și șmenuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.