Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Lucrări în grafic în Centrul Vechi. ,,Un pas obligatoriu pentru dezvoltarea orașului”

Lucrările de modernizare a Centrului Vechi din municipiul Satu Mare avansează. Primarul Kereskenyi Gabor spune că lucrările sunt în grafic, iar acest pas, și anume transformarea Pieței Libertății într-o zonă pietonală, a fost necesar. 

,,Reabilitarea Centrului Vechi și realizarea unei zone pietonale în Piața Libertății este un pas obligatoriu pentru dezvoltarea orașului! Lucrările de modernizare sunt în grafic. Prin acest proiect dorim să transformăm Centrul Vechi al municipiului într-un spațiu civic de calitate, dedicat în special pietonilor”, a spus primarul municipiului Satu Mare.

Noi imagini cu lucrările din Centrul Vechi:

 

11 comentarii

  1. godina Răspunde

    Va arăta superb.

  2. Anonimă Răspunde

    Nu era nevoie să fie refăcut parcul. Era bine așa cum era. Eventual eliminați copaci bolnavi care ar fi putut fi pericol pt trecători dar în rest… Betoane, betoane și iar betoane. Și nu tu un loc verde unde să stai vara asta pt că domnului primar îi arde de refăcut parcul. Înțeleg că uneori e nevoie de inovații dar putem să avem un pic de respect față de lucrurile mai vechi, dar frumoase? Parcul ăla era bine așa cum era.

    • ecologist resemnat Răspunde

      Oamenii se vor coace pe bănci. Că peste tot unde sunt bănci sau loc de odihnă au eliminat vegetația și au pus niște parodii de bețe care în cel mai bun caz vor fi niște tufe peste ani buni. Umbră ioc. Asta dacă nu vin specialiștii lui Florisal că atunci chiar nu au nici o șansă.

  3. ANDREI SZABO Răspunde

    Bravo…….hai cu modernizarea eu sunt PRO,

  4. Pop stefan Răspunde

    Umbra va fi, dupa finalizare firma care executa lucrarea, Tarr va lasa cite un angajat cu umbrela sa tina umbra celor ce se vor odihni in parc, este prevazut in contractul de executie, la citi bani primeste poate face acest lucru, asta pina vor creste crengile ce le-a plantat sa faca ele umbra

    • Jolta Răspunde

      Fierbe mămăliguța , fierbe ????

      • ecologist resemnat Răspunde

        Umbra și confortul după cunoștiințele mele exhaustive nu țin de etnie. Eu aș avea o recomandare călduță unde să-și bage peisagistul care a conceput proiectul diploma. Probabil domiciliază la distanță și se crede la adăpost.

  5. solid Răspunde

    “Nu zi hopa, pana nu sari!” Ce tot comentati? Asteptati si voi pana se preda ……atata malitiozitate !

    • ecologist resemnat Răspunde

      Poza 6. Prin preajmă se organizează evenimente. Uită-te puțin mai atent și spune-mi ce vezi ca și vegetație.

  6. cetatean Răspunde

    Rusine sa va fie celor care nu e bine nicicum, ca daca face de ce face, ca daca nu face de ce nu va face,
    Celor carui nu-i pasa mergeti in padure sau in …. Rusine Rusine nesimtitiilor. Sovini ce sunteti ar trebui sa mai studiati si un pic de istorie, impreuna cu Cozma & co.

    • ecologist resemnat Răspunde

      Așa este că nu pricepi un cuvânt din ce am scris? Și atunci începi să împroști cu ură că nu mai știi cum să-ți mulțumești stăpânul? Că din ce se pare ești setat la crize de aplauze și de lingușeală. Tot ce face stăpânul este perfect și nu e voie să spui nici un cuvânt că ceva nu ar fi bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.