Ultima actualizare: azi, 21:35

Locale

FOTO. Matinalul ZU la Satu Mare. Echipa ZU așteptată cu cafea și cadouri!

Matinalul ZU la Satu Mare. Caravana Radio ZU a ajuns în această dimineață pe platoul din Piața 25 Octombrie. Echipa a fost întâmpinată de localnici cu un buchet de flori şi diferite cadouri.

Mai mulţi oameni s-au adunat în centrul orașului pentru a-i vedea şi asculta live pe cei de la ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea. Printre ei s-a aflat speakerul motivaţional Vasile Lup, alături de soţia lui, Monica. Ei a adus echipei ZU cafea și o carte de dezvoltare personală.

Pe lângă cafea, echipa ZU a primit și flori și covrigi de la doi copii din Satu Mare care ascultă în fiecare zi matinalul.

Echipa va fi în piața 25 Octombrie până la ora 10.00.

16 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Roca nu a fost pe acolo ?

  2. urbanism Răspunde

    Mda. Fără Vasile Lup să se autopropună nu se putea. Altul supozitor și ăsta. Putea să le ducă în amintirea vremurilor frumoase când împărțea la fomiști sarmale și niște mâncare acestora nu numai un kaveu acolo. În rest sunt curios dacă are autorizație rulota de transmisie de a parca cu orele pe platoul așa drag al lui mr. K. Că legea e valabilă teoretic pentru toți.

    • Sandix Răspunde

      Esti cel mai negativ om din oras. Mereu ne explici, de ce sa NU se faca, de ce NU se poate.
      Daca am astepta dupa tine eram inca in evul mediu.
      Auzi la el autorizatie ? copie dupa buletin si dosar cu sina nu vrei ?

      • urbanism Răspunde

        Dacă aplicăm legea aia la tie însemană negativism? Sau ție îți convin cum decurg treburile prin oraș?

    • Vasile Lup Răspunde

      Atâta răutate gratuită! Eu am fost invitat de Mihai Morar ( suntem prieteni )! Nu scrie doar ca sa scrii, cuvintele urâte și ieftine vorbesc mai mult despre tine decât despre noi! Te îmbrățișez 🤗

      • urbanism Răspunde

        Îmi pare bine că te-am deranjat. Ești unul dintre cei mai superficiali și cel mai plini de sine oameni pe care îl știu. De ce trebuie să ne dăm spectacol din ăsta gratuit și practic autoinvitat? Asta cu invitația lui Morar este străvezie. Dar mai bine las de la mine, ai dreptate ala este cum zici.

  3. NH Răspunde

    Au avut derogare de la analfabeții de la ,,Poliția galactică locală,,

  4. Marius Groza Răspunde

    O emisiune de doi bani

  5. Cristi Popa Răspunde

    Cozma nu a venit cu ceai și pizza?

    • Vasi Răspunde

      Din punctul de vedere al urbanistului iapa nu avea autorizatie de acces pe platforma pavata, ii la potcovit. Asa ca nici pizza nici ceai.

      • urbanism Răspunde

        Nu. Din punctul de vedere al primariei nimeni nu mai trebuie sa aiba acces acolo. Nu eu zic asta, ci asta e pozitia oficiala. De aia am pus intrebarea. Nu stiu de ce te simti mai fericit daca distorsionezi afimatiile celuilalt.

  6. Satmarean1 Răspunde

    Iar au aparut toti frustatii!!! Pt unii nimic nu e bine ce se intampla in oras: podul e prea scump, ca se asfalteaza noaptea pe Botizului,deranjeaza, ca vin cei de la radio Zu nu e ok,cica au autorizatie? Mutati- va din acest oras daca nu va place nimic!

    • urbanism Răspunde

      Podul e prea scump așa e (soluția tehnică aleasă) dar trebuie și emisiunea a fost fix de doi bani de toată jena. De ce zic asta? Pentru că am ascultat o vreme dar mi-a ajuns. Totul ziceai că sună așa, no am venit noi din Bucale tocmai unde se agață harta-n cui să vă explicăm vouă cum e să fii orășan.Că ce de deștepți și rotunzi suntem noi. Hehe. Mi se apleacă de la fentele astea de capitală. În rest mută-te tu înapoi în saivanul de unde te tragi. Deocamdată eu locuiesc la mine acasă și nu m-a adus sârma.

  7. Rodica Răspunde

    Eu tot nu înțeleg treaba cu Vasile lup ce speaker ce afacere a făcut el

    • Vasile Lup Răspunde

      Înseamnă că tu nu trăiești in Satu Mare! Am sala de evenimente de la vârsta de 27 de ani ( SIGUR cel mai tânăr proprietar de sala de evenimente ), și țin seminarii peste tot in Europa și oamenii zboară chiar și doua state sa ma întâlnească și platesc 150€ ca să ma vadă și sa învețe din experienta mea, am o relație FANTASTICA de 27 de ani, trei copiii EXTRAORDINARI, o carieră de succes și apari tu pe portal să comentezi FARĂ SĂ TE DOCUMENTEZI! Ești TZUNAMI Rodica și un pic REA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.