Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Pisică salvată de la moarte de polițiștii din Satu Mare

La data de 5 iulie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Biroul pentru Protecția Animalelor, au fost sesizați despre faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, s-ar afla un animal care ar prezenta răni vizibile.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, identificând un animal din rasa felină, care prezenta răni grave și a cărui viață era pusă în pericol, fiind în acest sens dispuse măsurile pentru protecția temporară, conform prevederilor Legii nr.204/2005.

Ulterior, pisica a fost transportată de către polițiști, în condiții de siguranță, la un cabinet veterinar, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, în regim de urgență.

Datorită promptitudinii și a activităților desfășurate în mod eficient, polițiștii manifestă zilnic atenție sporită în prevenirea și combaterea oricăror evenimente de natură a afecta climatul de ordine și siguranță în comunitate, implicit prin salvarea vieții unor necuvântătoare.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.