Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

FOTO. Sătmăreanul a închiriat un BMW și a vrut să intre în țară. Polițiștii au confiscat mașina

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au oprit la intrarea în țară un autoturism marca BMW X3, care figura ca fiind căutat de autoritățile din Franța.

În această dimineață, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România un sătmărean în vârstă de 46 de ani, conducând un autoturism marca BMW X3.

Cu ocazia efectuării unor verificări suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul este căutat de autoritățile din Franța, având mențiunea bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale. Alerta a fost emisă de autoritățile fanceze, în data de 11 iulie 2023.

Conducătorul auto a declarat că mașina sa personală este defectă și dorea să vină în România pentru o lună. A închiriat de la un alt cetățean român aflat în Franța, contra sumei de 1.000 de euro, autoturismul marca BMW X3 cu care s-a prezentat la intrarea în țară, fără a ştii despre situația reală a mașinii.

Autoturismul, în valoare de 125.000 de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea verificărilor, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.


Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. 😱😱😱 Răspunde

    Kă nu puteți sta acolo în kur kă vă mănâncă să veniți akasă să vă datzi în stambă prin kluburi. Kă pe akolo sigur aveți interdicție în n+1 cluburi deja. Kă ce interesant că la nimeni de aici de acasă nici prin cap nu-i trece să facă așa ceva! Adică să încalțe un fraier cu o mașină care știe că este căutată! Că zicea că poate reușește să-l bage în țară și nu se observă! Că la unii numai la din astea le stă mintea! 😱🥴🤔😰💩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.