Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Se asfaltează str. Botizului. Primarul cere să se lucreze şi în weekend!

Astăzi au început lucrările de asfaltare a str. Botizului din muncipiul Satu Mare. După mai multe săptămâni în care au fost înlocuite borduri şi s-a lucrat la stratul de beton turnat, a sosit timpul asfaltării.

“Sâmbătă au început lucrările de asfaltare pe Drumul Botizului. 🚜Pentru a crea cât mai putin disconfort participanților la trafic, am cerut constructorului să lucreze și în week-end. Continuăm!”, a transmis primarul Kereskenyi Gabor.

10 comentarii

  1. Satmarean1 Răspunde

    In sfarsit vom avea o intrare in oras decenta,mai ales dupa terminarea sensului giratoriu de la pod si inclusiv podul.

    • bigbrother Răspunde

      Apoi să te văd cum te vei descurca cu sensul giratoriu care se face pe Independenței. Aia va fi foarte “interesantă”. Acolo să vezi tu apoi accidente că Burdea e mic copil față de ce va fi acolo! Dar nu-i așa tu te mulțumești cu puțin mai ales dacă ești remunerat după postări și comentarii lingușitoare. Bravos! 😱🤮 Ești un veritabil idiot de serviciu cu diplomă suma cum laudae!

      • MachineGunKelly Răspunde

        Cum naiba să ataci în halul ăsta un om care își spune părerea fără să te atace sau să te jignească în vreun fel? Pentru postarea asta nu ai nici o scuză, ești demn de groapa de gunoi a societății. Să-ți fie rușine!

        • bigbrother Răspunde

          Așa este că nu ai priceput ce am scris? Așa e că ești adeptul că cea mai bună apărare este atacul? Și cine a jignit acum? Ia mai recitește inepțiile debitate de tine!
          Când se va da în folosință podul 3 te rog atunci să reflectezi la ce am scris. Asta dacă nu uiți ăână atunci ce am scris acum.

  2. 🤦‍♂️ Răspunde

    În sfârșit..după 30 de ani s-au prins și ungurii că pot asfalta Botizului..🤮..inutilității politice..🤮

    • Cetateanul Răspunde

      Tu știi cine a insistat pentru lărgirea și asfaltarea Botizului în anii 90? Apropo de cine s-a prins??? Că nici jumate nu era în 89 față de ce e acum? Sau tu atunci încă locuiai la Vaslui și nu știi? Sau faza cu utilajul de asfaltare italian blocat de meșterii români știi???? Așa că te rog frumos.

    • ????? Răspunde

      Daca Era dupa Maghiarii din Szatmar , demult facea a deja autostrada .

  3. Norick Răspunde

    DUTE MAI PRIMARE ȘI BATE-ȚI COASA… EȘTI ZERO BARAT NIMENI ÎN DRUM CEL MAI MARE ȘOVIN ALCOOLIST DIN SATU MARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.