Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Polițist local amenințat cu moartea de un adolescent drogat: “Cuţitu îi a tău”

Un polițist local din comuna Odoreu a fost amenințat cu moartea de un tânăr de 17 ani aflat sub influența drogurilor, chiar în secția de poliție. Adolescentul a fost condamnat, în această săptămână, a şase luni de “măsuri educative”.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 30.03.2021, în jurul orei 21:00, un echipaj de poliție aflat în patrulă a observat o altercație între un tânăr de 17 ani și unul de 19 pe strada Mărtinești din Odoreu.

Echipajul de poliție a încercat să aplaneze conflictul, moment în care tânărul de 17 ani a început să ii înjure și să îi jignească pe poliţişti. Cei doi au fost conduși la sediul Poliţiei Locale Odoreu.

În timp ce se aflau în secția de poliție, tânărul de 17 ani a început să îl amenințe pe polițistul care întocmea procesul verbal. Acesta l-a amenințat cu moartea pe  „Îţi zic amu, încă o dată te prind în poliţie, cuţitu îi a tău, aici ni îi al tău. Te ameninţ amu în faţă, da, aici îi cuţitu a tău, ni mă”, indicând zona gâtului, cu degetul.

Polițistul a declarat că amenințările i-au provocat o stare de teamaă deoarece adolescentul este consumator de substanţe psihoactive.

Tânărul a fost condamnat în această luna măsura educativă pe o perioadă de 6 luni pentru săvârșirea infracţiunii de ultraju.

Un comentariu

  1. Norick Răspunde

    Păi așa merită șobolanii locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.