Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

FOTO. Șoferul mort pe centura Sătmarului nu avea permis! Ce spune poliția

Șoferul mort pe centura municipiului Satu Mare nu avea permis de conducere. Bărbatul nu s-a asigurat, iar mașina a fost aruncată de pe drum și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier ce a avut loc azi noapte, un alt bărbat, pasager în autoturism, a fost grav rănit.

,,La data de 24 iulie, în jurul orei 03.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apel SNUAU 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 19H, în localitatea Satu Mare. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 44 de ani, din comuna Lazuri, județul Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la dreapta, ar fi pătruns pe scuarul sensului giratoriu și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile, în partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma evenimentului rutier,  a rezultat decesul bărbatului aflat la volan și vătămarea corporală gravă a unui tânăr, de 32 de ani, pasager în autoturism. Din verificările efectuate de către polițiști, aceștia au stabilit faptul că bărbatul aflat la volanul autoturismului nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie. Cercetările în cauză continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au spus reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.