Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

FOTO/VIDEO. Ambulanță implicată într-un accident, în municipiul Satu Mare

ACTUALIZARE 2. În jurul orei 16.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui accident rutier, pe Bld. V. Lucaciu, în apropierea Muzeului Județean Satu Mare, în care a fost implicat un autoturism și o ambulanță SAJ, care se îndrepta către un pacient.

La locul evenimentului a acționat Detașamentul de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

În urma accidentului a rezultat o victimă, de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 60 ani, care a rămas încarcerată. Aceasta a fost extrasă de pompieri, în stare de conștiență și predată echipajului SAJ, în vederea transportării la spital.

În urma sprijinului medical acordat la fața locului, victima a refuzat transportul la unitatea medicală. Pompierii au acționat în continuare pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

ACTUALIZARE. Pasagera autoturismului a acuzat dureri în zona toracelui, însă a refuzat transportul la spital. Echipajele de pompieri intervin pentru sablare carosabil.

Știrea inițială:

O ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Satu Mare a fost implicată într-un accident. Evenimentul rutier s-a produs lângă Muzeul Județean, iar la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii.

Ambulanța a intrat in coliziune cu un autoturism.

,,Accident rutier în care este implicată o ambulanță SAJ în municipiul Satu Mare, în fața muzeului. Nu sunt victime încarcerate! Se deplasează o autospecială cu șase subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Satu Mare și un echipaj SAJ!”, informează ISU Satu Mare.

4 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    Unde s-a grăbit ambulanță??? O calcă șoferii de ambulanță ca nebunii!!!

  2. Mda Răspunde

    Mda. Și am înțeles că femeia încarcerată din mașină a refuzat internarea la spital. Mi se pare și logic. De ce să se mai deranjeze până acolo dacă i-a sărit în cale ditamai SMURDU’? Nu are și ăla tot ce trebuie? 😱😲🥴😉

  3. Varu Răspunde

    Vă spun eu de ce ,că să poată milițienii să întocmească dosar penal, astea pentru o zgârietură cheamă ambulanța,și pe urmă se plâng cât au ei de treabă,în loc să-i lase pe oameni să se înțeleagă că doar au asigurări,facandule dosar mai mult îi încurcă pe oameni.

    • ... Răspunde

      Aici e problema că fișa postului le cam obligă făcând accident în timpul serviciului și cu obiectul muncii ei așa se acoperă. Le trebuie actul constatator al organului. Asta ca să nu le fie imputată cheltuiala cu mașina. Mă gândesc. Recent am fost la UPU și m-am îngrozit ce de armată aleargă de ici-colo și plimbă hârtiile pentru orice kkt. Atâta birocrație și hârțogărie în exces că m-am și gândit că poate la final operația a reușit doar că pacientul a murit? Că se poate asta foarte ușor. Probabil și la mașină e la fel, nu văd cum ar fi altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.