Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Govor a făcut anunțul: Radu Roca e candidatul PSD la Primăria Satu Mare

Mircea Govor a făcut anunțul: Radu Roca este candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la Primăria Satu Mare. 

Anunțul a fost făcut luni seara, în cadrul Conferinței de alegeri a Organizației Municipale Satu Mare a Partidului Social Democrat. Mircea Govor a declarat că Radu Roca este alegerea PSD pentru a candida la funcția de primar al municipiului Satu Mare.

,,Radu Roca poate să câștige Primăria printr-o conjunctură foarte bună, eu am un proiect, și vă spun sincer că aș avea curajul să spun că putem câștiga municipiul Satu Mare, chiar dacă e greu. Dar trebuie să ne mobilizăm”, a declarat Mircea Govor.

Mai mult, Govor a declarat că este dispus și că sunt mari șanse să candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

14 comentarii

  1. c-block Răspunde

    E clar atunci. Rezultatul se poate anticipa de pe acum.

  2. goga Răspunde

    Gabor pregateste sampania

  3. Mae Răspunde

    Bă da ești prost nu ca te faci !!! Vrei sa fii sluga Lu gabor !!!!!

  4. Norick Răspunde

    NUMAI AȘA VOM SCĂPA DE KECSKERENY GABOR!!!

  5. Victor Răspunde

    …. prostalăilor va face roca tura asta pe toți ,maestrul govor a făcut deja cărțile, alianță cu UDMR , Cozma suge copita calului și de data aceasta…

  6. Lili Răspunde

    Bine ca toti hotii, mincinosii si spagarii tin mana la inima cand canta imnul …
    Radu Roca maxim vice primar daca bat palma cu UDMR sau doar consilier daca PNL bate palma cu UDMR.
    Cine bate palma cu UDMR?

  7. satmareanu' Răspunde

    In momentul in care s-au gandit deja au pierdut :-))))
    Satmareanul nu-i prost, desi cateodata pare,se vad rezulatele celor 8 ani al erei Gaboriene si pentru a continua tot ce a inceput va trebui sa ramana in scaun.

  8. urbanism Răspunde

    Trebuie să fii bătut în cap ca să vrei să conduci sau să gestionezi fără UDMR un municipiu de mărimea Sătmarului și cu atâția unguri în oraș. Când totuși s-a făcut s-a văzut imediat că nu merge. Că au fost niște mandate de primar care au încercat asta. Teoretic și practic trăim în același oraș și trebuie să tragem căruța împreună în aceeași direcție. Că dacă fiecare începe să tragă spre el praf se va alege din tot. E valabil pentru toți. Mai ales că în momentul în care s-a reușit oamenii puși sau votați în funcții (Valer Marian, Ștef dar mai ales Coica) și-au bătut joc de mandat.

  9. Bogdan Andrișca Răspunde

    Următorul rpimar al municipiului Satu Mare este Victor Cernea

  10. vadimT Răspunde

    sa fie Zelenski!

  11. Ionel Răspunde

    Nu se poate. Ăștia sunt înțeleși cu UDMR. După Coica, altul absolut fara șanse. Oare unde ii găsesc? Chiar nu pot găsi un candidat credibil, independent, care să aibă sprijinul partidelor și să poată lega două vorbe, coerent, că să coalizeze electoratul românesc?

    • Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

      Ca să poți conduce orașul având în vedere componenta etnică a urbei trebuie să fii bătut în cap să-ți pui în cap pe unguri. Mai bine te înțelegi și fiecare își vede de treaba lui. S-a văzut ce se întâmplă când fiecare votează exclusiv etnic și s-a ajuns că am avut primar pe măsură, adică sub orice critică. Nu a dus la nimic bun. Primarul este gospodar. Fii sigur că la Oradea mulți unguri îl votează pe actualul primar care în loc să facă alianță din astea contra naturii își vede de meserie dar are un vice ungur. Nu ar trebui să facem la fel? De ce trebuie să reinventăm apa caldă? Asta indiferent de etnie. Refuz să cred că comunitatea română (scuze pentru cacofonie) nu poate produce un candidat valabil care să atragă voturi din ambele părți. La final câștigăm cu toții. La asta să se lucreze și nu la prostioarele etnice gen Cozma care sunt neproductive. El va atrage poate ceva voturi dar noi ca oraș pierdem clar. Băgați asta la calculator. Nu vreți să se termine odată treaba cu ba pe a m@-tii???? Unii adulți se comportă de parcă ar fi iar la grădiniță.

  12. Un copil de taran roman Răspunde

    Consider ca,trebuie sa va fie rusine,oare mai exista PSD,PNL,UDMR in Romania,sau doar in mintea acestora,nu va este rusine?;In Satu Mare,in Romania avem nevoie de OAMENI,care sunt convinsi,nu numai ca cred ca fac bine,ei oricum sunt.Treziti-va romani,maghiari sau orice natie!!! Ei nu ne merita noi pe Dnealor DA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.