Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

PSD vrea să-și dubleze numărul de membri la Satu Mare. Roca: ,,Orice alianță va fi în jurul PSD”

Partidul Social Democrat vrea să-și dubleze numărul de membri la Satu Mare. ,,Orice alianță va fi în jurul PSD”, a spus Radu Roca.

Luni seara, în cadrul Conferinței de alegeri a Organizației Municipale Satu Mare a Partidului Social Democrat, Radu Roca a spus că Partidul Social Democrat vrea să-și dubleze numărul de membri la Satu Mare. ,,Ne dorim să atragem valori”.

,,Primul nostru obiectiv va fi dublarea membrilor de partid în cele 75 de secții de votare cu deschiderea față de toate segmentele socio-umane, față de acei cetățeni interesați să se angajeze împreună cu noi în campania electorală și în alegerile care vor urma. Ne dorim să atragem valori și oameni specialiști: ingineri, doctori, profesori, juriști, avocați, care să aducă plus valoare partidului”, a spus Radu Roca.

El a mai ținut să precizeze că ,,orice alianță se va face în jurul PSD-ului”.

,,Avem împreună datoria de a readuce PSD-ul, după mai bine de zece ani, în fruntea administrației municipiului Satu Mare. Am mai câștigat alegeri și știu că doar uniți, doar împreună putem răzbi. Fiecare sătmărean e important, fiecare vot e important, de aceea am și pornit deja consultările cu sătmărenii. (…) Nu vreau să vorbesc de alianțe și alianțe. Prima alianță o vom face cu sătmăreanul, indiferent că e român, maghiar, șvab, rom sau ucrainean, apoi restul înțelegerilor politice le vom discuta, dar numai în jurul PSD-ului”.

 

5 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Alianța se face în jurul PNL și Adrian Cozma

  2. ????? Răspunde

    Alianta cu UDMR.

  3. Norick Răspunde

    SĂ SE FACĂ O ALIANȚĂ PSD-PNL ȘI SĂ DESFIINȚEZE PROSTIA ASTA DIN PIATA LIBERTĂȚII CU PIATA PIETONALĂ!!!!!

  4. Lili Răspunde

    Radu Roca maxim vice primar daca bat palma cu UDMR sau doar consilier daca PNL bate palma cu UDMR.
    Cine bate palma cu UDMR?
    Cu dublatul membrilor se face din pix. Cati oare sunt cu cotizatiile la zi si ce datorii mai are marele partid rosu la furnizorii de utilitati? Sau acum, cand sunt la ciolan, au fost “sterse”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.