Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Încă o pizzerie din Satu Mare amendată cu 10.000 de lei!

Încă o pizzerie din Satu Mare s-a ales cu o amendă de 10.000 lei din cauza faptului că nu e respectat normele sanitare. D.S.V.S.A. Satu Mare va continua acțiunea de verificare a unităților de alimentație publica și a unităților care desfac produse alimentare de origine animală și non animală de pe raza localităților județului, precum și a tuturor zonelor de agrement, ștrandurilor, taberelor și pensiunilor de pe raza județului. Acțiunea va cuprinde și restaurantele și sălile de evenimente, care mai organizează în perioadă următoare nunți, banchete, boteze, precum și alte evenimente, pentru a pre întimpina apariția unor episoade nedorite.

În urma acestor controale au fost aplicate 1 – amendă contravențională în valoare de 10.000 lei -1 pizzerie din localitatea Satu Mare – pentru nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, privind întreținerea spațiilor de prelucrare, depozitare și de valorificare a produselor alimentare și 4 avertismente pentru 4 producători particulari, de produse lactate și legume fructe din piețele agro alimentare din Satu Mare – pentru manipularea necorespunzătoare a produselor aduse în piață.

Pentru toți sătmărenii, care vor vizita litoralul Românesc în acest an, A.N.S.V.S.A. ne informează că, prin intermediul DSVSA Constanţa, pune la dispoziția celor interesați numărul telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786/577007, unde se pot face sesizări, sau se pot obține informații referitoare la diferite aspecte din domeniul siguranței alimentelor.

Acest număr va funcționa în paralel cu numărul Call – Center-ului ANSVSA: 0800.826.787, apelabil gratuit, din orice rețea de telefonie.

5 comentarii

  1. Radu Răspunde

    Cred că pluralul de la “botez” este “botezuri”!

    • 🤔😉🙃🥴 Răspunde

      Cred că pronunțarea corectă o decide fata lui tati EBA, știi tu aia succesuri.😉
      Zici că România educată e o glumă nesărată dacă autoritățile și jurnaliștii măcelăresc limba statului în halul ăsta.😰😱

  2. l Răspunde

    Nu mi-i se pare corect sa nu spuneti numele acestor restaurante. Pur si simplu aparati infractorii!

  3. Nae Răspunde

    In loc de texte ca “Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, privind întreținerea spațiilor de prelucrare, depozitare și de valorificare a produselor alimentare” mai bine a-ti da locatia, dar nu aveti sange in instalatie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.