Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Lovitura dată de doi falși instalatori. Au furat 50.000 euro dintr-un apartament din Satu Mare!

Lovitura dată de doi falși muncitori. Indivizii au furat 50.000 euro dintr-un apartament din municipiul Satu Mare! Totul s-a petrecut în data de 13 februarie 2023, iar acum cei doi își așteaptă sentința.

Concret, potrivit informațiilor PortalSM, un sătmărean și-a anunțat telefonic soția că nu poate să deschidă ușa apartamentului unde cei doi locuiesc, apartament situat într-un bloc din Micro 17. Bărbatul i-a spus soției sale că ușa este blocată, însă, după mai multe încercări, cei doi au reușit să pătrundă în locuință. Atunci au constatat că sunt victimele unui furt.

Indivizi necunoscuți au intrat în apartament și au reușit să fure o sumă impresionantă: 45.000 de euro și 25.000 de lei. Păgubiții au susținut că nu a observat să fi dispărut și altceva din apartament. Un aspect de interes este faptul că după intrarea în scara blocului, între etajele 2-3, a observat o persoană de sex masculin, de aproximativ 40 de ani, 175-180 cm înălțime, greutate 90-95, care era îmbrăcat într-o salopetă gri cu albastru și părea a fi instalator, persoană pe care acesta susține că nu a văzut-o până la acel moment.

Suspecții, doi indivizi din județul Mureș, au fost identificați după ce au fost urmărite mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere, precum și după efectuarea unor analize genetice după urmele lăsate de aceștia. Acum cei doi sunt judecați și își așteaptă sentința.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.