Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Deciziile care limitau activitatea stomatologilor, anulate. Magyar Loránd: ,,Rațiunea a învins!”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că se revine asupra deciziei Colegiului Medicilor de a limita drepturile de liberă practică pentru medicii stomatologi.

,,Rațiunea a învins! Mă bucur că prin interpelarea adresată ministrului Sănătății am contribuit și eu la anularea deciziei Colegiului Medicilor Stomatologi”, a declarat deputatul Magyar Loránd.

La sfârșitul lunii iunie, deputatul UDMR de Satu Mare, Magyar Loránd, a adresat o întrebare ministrului Sănătății prin care a solicitat anularea a două ordine a Colegiului Medicilor Stomatologi din România, Colegiului Medicilor Stomatologi din România prin era afectată grav viața românilor: dentiștii nu mai aveau voie să facă lucrări complicate decât dacă au specializări suplimentare. Cele două ordine ar fi dus la închiderea a mii de cabinete mici, iar cei mai afectați ar fi oamenii din mediul rural sau din orașele mici.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunțat apoi că cele două documente au fost anulate şi că se va reveni la situaţia anterioară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.