Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Pensionar din Satu Mare, trimis în judecată pentru trafic de ţigări. Primea 52 de lei pe cartuș

Un pensionar din județul Satu Mare a fost trimis în judecată, în această săptămână, pentru trafic de țigări, la cinci ani după ce a fost prins în timp ce transporta peste 1.600 de pachete de țigări de contrabandă.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a transportat 1.697 de pachete de țigări de contrabandă într-un compartiment special amenajat în mașină, în data de 24 august 2018. Acesta a fost prins în jurul orei 07.00 când intra în curtea unui imobil pentru a descărca marfa.

Pensionarul  a declarat că ştia că țigările provin din contrabandă, acesta le-a preluat în dimineaţa zilei de 23 august  2018, de la o persoană căreia, spune el, nu-i cunoaşte numele  şi care l-a abordat într-o parcare din Negreşti Oaş. După primirea țigărilor acestea au fost depozitate în spaţii special amenajate în vehicul și au fost transportate la o locaţie indicată de persoana care i le-a predat.

În urma transportului, acesta urma să primească suma de 52 de lei pentru fiecare cartuș de ţigări.

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    REVOLTĂTOR!!! Pensionarii sunt niște hoți care, în ciuda tuturor piedicilor impuse de sistem, refuză să moară!
    Spre deosebire de situația anterioară, când o pensionară a furat mâncare și ochelari dintr-un magazin, probabil mânată de foame, aici vorbim despre un pensionar care nu are o problemă în a încălca legea și în a transporta droguri de mare risc!
    Pe lângă acest aspect, mai și minte cu nerușinare că nu cunoaște persoana care i-a încredințat drogurile, când sigur nu se poate pune problema în acest fel!
    Și aici magistratul trebuie să aplice legea fără a face abstracție de faptul că vorbim despre un pensionar, care s-a gândit că nu are nimic de pierdut, doar de câștigat!
    Sincer consider că 2-3 luni de pușcărie cu executare i-ar reseta puțin scala de valori!

  2. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Au găsit “infractorul”.
    Să meargă ăia de la ANAF, Poliția Națională și SRI și pe la Piața Someș, să vadă cum ești așteptat cu “țighi, țighi” sau pe la valutiști la Piața Mare.
    Dar acolo n-au interesul.
    Oare de ce?

    • Raul Răspunde

      Foarte bine spus că din piața Someș nu vin așa știri oare de ce??Bine spus Cetățean T.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.