Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Nou în Satu Mare! Pizza cu blat umplut, inspirată din Statele Unite și deserturi tentante!

Un nou produs delicios se poate găsi în industria gastronomică din municipiul Satu Mare, şi anume pizza cu blatul umplut pe margine cu mozzarella. Noua bunătate se află la restaurantul 8 Mile din Micro 16, iar reţeta a fost inspirată din Statele Unite ale Americii.

Dacă ești în căutarea unor experiențe culinare unice, 8 Mile este destinația potrivită pentru tine. Printre mâncărurile deosebite pe care le poți găsi doar aici se numără: Pizza 8 Mile, desertul 8 Mile Chocolate&Vanilla și Waffle Bubble.

Pizza 8 Mile – Trebuie neapărat să o încerci măcar o dată în viață!

 

Pizza 8 Mile este un adevărat deliciu pentru papilele gustative. Inspirată din Statele Unite, această pizza inovatoare este preparată cu salsiccia, cartofi prăjiți și o margine plină de mozzarella. Combinarea ingredientelor oferă un contrast perfect între crocant și cremos, iar gustul savuros te va cuceri încă de la prima mușcătură. Cel mai probabil acum nu vei mai lăsa marginile de la pizza în farfurie. Toate ingredientele sunt aduse din Italia.

Dacă îți dorești să îți răsfeți papilele gustative cu un desert unic, atunci deserturile de la 8 Mile sunt alegerea perfectă!

8 Mile Chocolate&Vanilla – Îți lasă gura apă!

Asemănător cu pizza, dar dulce, desertul 8 Mile Chocolate&Vanilla îți va satisface pofta de dulce într-un mod inedit. Este un fel de pizza dar dulce. Marginea aluatului este umplută cu Nutella, iar peste aceasta se întinde o cremă fină de vanilie și zmeură proaspătă. Este ideal să fie savurată în local, pentru ca fi cât mai proaspătă.

Waffle Bubble – dulce sau sărat: o explozie de gusturi și culori!

Un alt preparat deosebit oferit de 8 Mile este Waffle Bubble cu vafe pregătite pe loc în restaurant. Acestea pot fi servite atât în varianta dulce, cât și sărată. Waffle-urile sunt împodobite cu fructe de sezon proaspete și înghețată delicioasă artizanală, ceea ce transformă fiecare porție într-o explozie de gust și culoare. Ai de ales între un waffle dulce cu fructe proaspete şi îngheţată sau unul sărat cu brânză și alte ingrediente alese.

Preţuri corecte și reduceri speciale pentru cititorii PortalSM!

La 8 Mile, puteţi găsit preţuri corecte și reduceri speciale. Pentru cei care își sărbătoresc ziua de naștere, localul oferă un discount de 10% pentru a se bucura de mâncărurile preferate alături de prieteni și familie.

În plus, 8 Mile are și promoții de tip “1 plus 1” pentru anumite tipuri de pizza, astfel încât clienții să se bucure de două preparate delicioase la prețul unuia singur.

Oferta este una specială şi pentru cititorii PortalSM. Dacă spuneţi codul „PortalSM” primiţi sosurile gratuit. Campania este valabilă în săptămâna 17 – 23.07.2023.

Restaurantul 8 Mile se află în Micro 16, pe b-dul Sănătăţii K17. Telefon: 0756 343 662

Citește și: