Ultima actualizare: azi, 22:38

Locale

Programări online la Clinica Korall! Simplu, rapid și eficient!

Clinica Korall din municipiul Satu Mare a introdus recent un serviciu care le permite pacienților să-și programeze consultațiile medicale online și să le modifice ulterior, în funcție de nevoile și programul personal.

Cu noul sistem de programare online, pacienții se pot bucura de o experiență mai ușoară și mai convenabilă în ceea ce privește obținerea unei consultații medicale. Prin intermediul platformei online a clinicii, utilizatorii pot accesa calendarul disponibil și pot selecta data și ora dorită pentru programare. După confirmarea inițială, pacienții au posibilitatea de a modifica programarea, în cazul în care intervin schimbări neprevăzute în programul lor.

Programările online se pot face accesând linkul următor:

www.clinicakorall.ro la secțiunea Programări online

Chiar dacă s-au introdus programările online, recepția Clinicii Korall rămâne deschisă și pentru programările fizice sau telefonice. Pacienții care preferă să facă programări prin telefon pot în continuare să o facă, iar personalul clinicilor va fi disponibil pentru a răspunde întrebărilor și a oferi asistență în orice modalitate posibilă.

Programările online sunt disponibile atât pentru Clinica Korall Satu Mare cât și pentru Clinica Korall Carei.

Programările telefonice se pot face la următoarele numere de telefon:
Clinica Korall Satu Mare: 0361 800 820, 0361 412 037
Clinica Korall Carei: 0361 413 313, 0747 226 919

Acest nou serviciu de programare online vine în contextul în care Clinica Korall investește în tehnologie și inovație pentru a asigura o experiență medicală superioară pacienților săi. Echipa medicală dedicată și personalul calificat își menține angajamentul de a oferi servicii de înaltă calitate și de a se adapta mereu la nevoile pacienților.