Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Mesajul unei sătmărence după ce tatăl ei a ajuns la UPU: „Se pot întâmpla minuni!”

O femeie din municipiul Satu Mare transmite un mesaj de mulțumire și apreciere către Unitatea de Primiri Urgențe după ce tatălui ei i s-a făcut rău și a fost necesară transportarea lui cu ambulanța la Urgență. 

Melinda P. spune că echipa a dat dovadă, înainte de toate, de omanie, dar și de promptitudine, profesionalism și solidaritate.

Redăm integral mesajul acesteia:

„Se pot intampla minuni!
Sambata a fost o zi cu incercari in familia noastra. Tatalui meu i s-a facut rau, un lucru de care nu am fost pregatiti. Sora mea a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanta. La fata locului, in scurt timp, a ajuns echipajul, domnisoara asistentă Marian Alexandra a preluat cazul tatalui meu. Cu profesionalism, cu calm și ceea ce mi-a atras atenția cel mai mult, cu multă omenie, l-a consultat și l-a tratat pe tata. Vă mulțumim foarte mult!
Minune a fost să avem chiar atunci în familie și un medic rezident din Targu Mureș, în persoana lui László Marton, fără insistența lui poate nu eram foarte hotărâti sa chemam sau nu salvarea!
S-a dat dovadă în cazul nostru, de un comportament exemplar în ceea ce constă promptitudinea, profesinalismul și solidaritatea de care a dat dovadă echipa de la UPU Satu Mare! Felicitări și mulțumiri tuturor cadrelor medicale de pe teritoriul Romaniei, care își dedică viata, pentru a salva alte și alte vieti!
Dumnezeu să vă binecuvanteze, inzecit să vă răsplătească pentru toate faptele bune, pentru ajutorul și incurajarile oferite in cadrul activitătii dumneavoastră!
Minuni sunt, doar trebuie să fim destul de modești și binevoitori, ca să le putem observa”, este mesajul publicat de femeie.

2 comentarii

  1. re-doc Răspunde

    Voi faceți bine și clarificați ce și cum cu cazul Ștefania că asta vă pătează imaginea urât de tot. Indiferent care sunt consecințele. Per total costurile sunt infinit mai mici și așa o să mai aibă oamenii încredere în voi decât cu astfel de articole care sunt pe puțin dubioase. Vă spune asta unul care a fost în repetate rânduri la UPU. Și da, la UPU per ansamblu este OK dar vă spun sincer habar nu am cum o cheamă pe asistentă sau pe doctoriță. Când ajungi acolo numai la asta nu gândești. De aici singura concluzie este că …… wieviel kostet das???? Dacă vă faceți treaba cum trebuie nu aveți nevoie de așa ceva.

  2. Xpert86 Răspunde

    Pentru ca cadrele medicale si-au indeplinit doar atributiile de serviciu in conditii normale sau cum ar fi fi fost normal s-ar impune a fi răsplătiți cu o generoasa crestere salariala de macar 50% intrucat si-au pierdut sporul de covid de 85% cu care se obișnuiseră de peste 2 ani!!!!!😜😜😜😜😜😜😜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.