Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

Rock-ul e la putere în Satu Mare! A început City Rocks: super show în centrul orașului

Rock-ul e la putere în Satu Mare! A început City Rocks, cel mai mare flashmob de muzică rock din Europa Centrală. Super show în centrul orașului.

Peste 200 de muzicieni și vocaliști din țară, dar și din mai multe țări ale Europei, precum și din Statele Unite ale Americii (SUA) fac spectacol în Piața 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. În Centrul Nou răsună cele mai tari șlagăre de muzică rock: melodii precum Back in black de la AC/DC, Enter sandman de la Metallica sau unul din imnurile muzicii rock – Another brick in the wall de la Pink Floyd. De asemenea, din playlist nu lipsesc nici melodii românești sau maghiare ce au făcut furori de-a lungul anilor.

Începând cu ora 22.00, sătmărenii se vor putea bucura de un mega concert Hollywood Rose (Guns N’ Roses Tribute Band), care va închide evenimentul de sâmbătă seara, aducând cele mai mari șlagăre semnate Guns N’ Roses.

18 comentarii

  1. Nicu Kovacsi de la Phoenix Răspunde

    200 nu sunt 500 si la urma a fost sonorizata doar formatia de pă scena (city rocks ) prosteala pe fața da la noi ține pâine si circ la oameni .

    • ovidiu suciu Răspunde

      Prosteala opincareasca de la maica-ta…iese la iveala. Neam de straita.

      • Blaga Tibor Răspunde

        Avortonule daca nu te pricepi taci in morții mătii omu are dreptate am fost langa scena si comfirm si eu câ a fost prosteala pe fața uni nici nu erau cablați da na când esti prost de mic si ajungi mare numa te joci .

      • Lulu Răspunde

        😂😂😂
        Tare doare amintirea opincii fluturând pe Parlamentul din Budapesta…😂😂😂

        • Norik Răspunde

          Da cei cu tine aici ,ce legatură are commentul cu city rocks să-ți tragem toți ungurii din satu mare **** in gura .

          • Lulu

            Tatikam, învață sa scrii (ce-i)si apoi întreabă-ți idiotul care a răspuns unui comentariu cu “prosteala opincareasca”…
            In rest, nu va dezmintiti: niște exemplare primitive…

        • prost exemplu Răspunde

          Numai confirmi cele consemnate în analelel istorice vizavi de ținuta ostașilor și pe care cu mare sârg negi în continuu. Că dacă era echipat cum se presupune atunci de unde avea opincă tătucule? Ungurii se uitau la opincă pentru că nu pricepeau ce e aia și plus nu înțelegeau rostul gestului. Dar pentru asta ar trebui să ai și tu cei 7 ani de acasă. Nu e deloc mândrie chiar e jenant ce s-a petrecut atunci. Tu ce ai zice dacă o putere străină ar intra în capitală și ar proceda la fel? Dar nu am pretenția de la tine ca să pricepi asta și eventual (Doamne ferește !) să mai și gândești independent. A fost un gest absolut de țăran al unui ostaș simplu venit din Oltenia care până atuncci nu văzuse decât coada vacii în cel mai bun caz și a zis că hai să facă și el ceva. Prost exemplu a dat! Și te mai crezi civilizat.

          • Lulu

            Nu e un exemplu, este un adevăr istoric, asa cum bine spui…
            Îți dai seama daca mai erau si “ echipat cum se presupune”…
            Si da, pentru unguri este jenant ce s-a petrecut atunci, este de înțeles. De aceea se si invoca, opinca, obsesiv, cu dorința de a exprima dispret si a jigni romanii.
            Nu avem motive a ne rușina de straiul nostru strămosesc.
            Si nu ma cred civilizat… SUNT CIVILIZAT.
            Doar răspund cu aceeași moneda, daca poți sa observi.

          • prost exemplu

            Dacă prin absurd s-ar putea face o călătorie în timp mulți ca tine a-ți avea un șoc anafilactic. Eu de felul meu sunt puțintel mult mai în vârstă și am avut ocazia să discut cu bunica care la momentul respectiv era în oraș și a apucat aproape 100 de ani să trăiască. Așa că să știi că sunty consemnate și înregistrate multe mărturii dar ca să vezi nu sunt publice pentru că nu se vrea asta. Tu poți trăi în lumea imaginară a ta cu opinca pe parlament fluturând pentru că nația asta în 100 de ani mare lucru nu a făcut. Noroc cu Ceaușescu că altfel chira nimic nu ar fi. Majoritatea numai cu biciul se poate mâna la lucru dar nici atunci nu este dispusă să facă ceva de calitate. Iar cum trec granița 60-70% nici nu recunosc că ar fi români. Numai când vin acasă în august să facă pe grozavul cu BMW-ul închiriat la oră. Asta sunteți, imaginea contează și nu ce este de fapt. Superficiali și frustrați. Mai este cineva prin zonă care procedează la fel. De aia stă mai mult locului. Cum spunea cineva la unguri acum 30 de ani vis-a-vis de guvernul MDF al lui Antall:”Guvernul ăsta are o hibă mare, vrea să ne convingă că trecutul ne este și viitorul”. Pentru că trebuie să cunoști trecutul dar nu trebuie să trăiești în ea. Tu de fapt nici nu cunoști de-a adevăratelea doar repeți până înnebunești niște stereotipii. Asta face îndoctrinarea. Așa că da, este prost exemplu ceea ce faci și plus asta este motivul principal pentru care tineretul 95% nici nu merge la vot și pleacă pe scară mare din țară. Iar asta nu ungurii fac ci mentalitatea opincărească. Ce viitor le poți oferi, ce posibilitate de carieră? Aia la bugetari și în pragul pensionării ajungi unde alții în lumea civilizată ajung la 30-5 de ani în plină putere de creație??? Așa că poți fi “mândru” că rămâi cu atâta.🙃🤔😲☹😰

  2. Lulu Răspunde

    Daca de felul tău ești “ putintel mai in varsta” si acesta este nivelul la care reusesti sa scrii, este trist pentru tine…
    In alta ordine de idei expresia “ mentalitatea opincareasca” te plasează in același grup de primitivi care au dezvoltat o obsesie fata de opinca noastră…
    In rest… tot asa.

    • prost exemplu Răspunde

      In rest ….. tot asa pentru tine. Eu nu am obsesii, tu in schimb le afisezi si le repeti intruna. In speranta ca vei intelege mai usor am scris fara diacritice pentru ca se pare ca tu esti un dac fara diacritice. Adica atata iti respecti propria limba materna. Daca in schimb ar face asta altul sunt sigur ca te-ai revolta. Ca numai atata stii sa te superi, sa te revolti si sa arati cu degetul catre celalat. Ca tu esti perfect.💩🤢 Si da, esti un exemplu cat se poate de prost si pe deasupra mai si insisti. Cine procedeaza astfel???? No zi. Din cauza tampitilor ca tine pleaca tineretul din tara. Sunt sigur ca nu vei intelege aceasta afirmatie.

      • Lulu Răspunde

        In ce priveste scrisul, nu cu diacriticele e problema la tine ci cu gramatica…descalificare totala.
        Cât despre cum gândești si ce capacitate de a purta un dialog ai…ce sa mai vorbim…zero( nula).🙂
        Mai bine faci putina mișcare, ai fi mai câștigat.

        • prost exemplu Răspunde

          Aha. Mersi de sfat. Nu că ți-ar fi cerut cineva. Că văd că stai toată ziua și belești ochii în monitor. Că poate-poate măcar aici te bagă în seamă cineva. Că dacă între timp te mai și înjură nici aia nu te deranjează. În rest văd că nu ți-a a ajuns până la hard ce am vrut să spun. Dialog nu am cu cine purta. Din tine ricoșează orice. Așa că du-te învârtindu-te, țeastă groasă. Nu vrei să pricepi că asta-i felul tău de a fi. Reține. Fiecare are câte un naș. Tu încă nu ai aflat asta. Cu cât mai târziu cu atâta vei plânge mai mult. Hai pa.

  3. @Lulu Răspunde

    @Lulu, cândva profa mea de litere ne-a spus în clasa a XII-a așa la despărțire. Tinerețea nu este un atu ci doar o stare dacă nu se asociază și cu fapte. La tine faptele au fost acum 100 de ani. Dar tu ce ai făcut copile, ceva util în afară de a băga bețe prin gard? Că tare faci pe propagandistul pe aici. Asta înseamnă că nu ai ce face????

  4. Concluzia Răspunde

    Unii cand raman fara replica se leaga de gramatica (bineinteles dupa ce studiaza wikipedia si alte pagini de specialitate) dupa care revin cu dorinta de a convige niste straini cat de inteligenti si superiori sunt. :-)))

    • prost exemplu Răspunde

      👍. De când cu internetul la liber toată non-inteligența umană s-a mutat în spațiul virtual. Nu e constatarea mea ci a lui Elon Musk. Și drept consecință toate comentariile automat divaghează de la subiect. Cum am mai spus la un interlocutor, e plină țara de frustrați nerealizați care aici își caută rostul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.