Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

Seară magică în Satu Mare. Mega concert cu cele mai tari melodii Guns N’ Roses

Seară magică în municipiul Satu Mare. Cei de la Hollywood Rose au făcut super show în centrul orașului, aducând iubitorilor de muzică rock cele mai tari melodii Guns N’ Roses.

După flashmob-ul ce a transformat centrul municipiului Satu Mare într-un spațiu dedicat rock-ului, unde sute de muzicieni și vocaliști din diferite colțuri ale lumii au făcut un super spectacol, ziua dedicată City Rocks s-a încheiat cu un concert de zile mari marca Hollywood Rose.

Sătmărenii prezenți în Piața 25 Octombrie s-au putut bucura de un mega concert Hollywood Rose (Guns N’ Roses Tribute Band), care a închis evenimentul de sâmbătă seara, aducând în fața publicului cele mai mari șlagăre semnate de legendara trupă Guns N’ Roses.


CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Care cele mai tari melodii Guns N roses, vrăjeală, după a șaptea melodie am plecat,. Don’t cry,Novembre rain,Swit child of mine,etc. unde au fost? In rest, felicitări pt idee.

    • Romanistan punjabistan Răspunde

      Vii și tu cu romgleza ta învățată după youtube??? Păi dacă nici atâta nu știi că se scrie “sweet” atunci e clar că doar atâta meriți! De “novembre” nici nu mai pomenesc că e de toată jena. Consideră că tocmai ție și celor de teapa ta s-a organizat.

      • Altu Răspunde

        Ce inteligent ești, când scrii în altă limbă corecția îți bagă alte cuvinte . Am observat după ce am postat ,erorile,dar din păcate aici nu se pot șterge sau edita mesajele. Tu de ce teapă ești,domnule?

        • Romanistan punjabistan Răspunde

          Astea-s povești vânătorești sau pescărești ce ai debitat mai sus. Când lansezi în spațiul public un comentariu verifici înainte de a apăsa acel enter. Așa de simplu. Diferența dintre tine și mine este că eu tot timpul trebuie să am grijă de formulare pentru că prin fișa postului se poate întâmpla să mă trezesc cu ceva interpretări dacă nu formulez concis. Și apoi aceasta poate avea urmări neplăcute. Because unii în țara asta sunt artiști în a jongla cu cuvintele. Oricum scuza ta nu ține pentru că funcția de autocorrect nu avea cum să producă expresiile menționate de tine că acele cuvinte nu există. Să ai o duminică plăcută și fii mai cu băgare de seamă cu textele tale. Nu de răutate am zis ce am zis. Și în final dacă ai observat aceste greșeli puteai să revii cu corectare. Asta din proprie ințiativă. Și eu am mai pățit asta din grabă și m-am autocorectat.

    • s Răspunde

      Cele mai tari melodii nu sunt cele mai cunoscute. Probabil doar atat stii. Nu e nici o problema, prostul e omul care cred ca stie si vrea sa demonstreze acest lucru si altora. Probabil tu singur (crezi ca) esti mai destept ca intreaga formatie . Soricel mic, mi-e mila de tine.

      • Romanistan punjabistan Răspunde

        Nu ai cu cine a conversa, crede-mă. Iar ca să reușești să demonstrezi (și poate să și recunoască) unui prost că e prost nici o șansă. Lasă-l în lumea lui. Trist e că sunt foarte mulți ca el.

  2. Altu Răspunde

    Așa de curiozitate, scrie “novem” și ai să vezi că îți apare cuvântul “novembre”.Ai dreptate că trebuia să verific. Asta e ,data viitoare voi fi mai atent, să
    aibă persoane ca tine o zi liniștită, să nu își bată capul cu greșelile altora. Să nu mai trebuiască să scrii o litanie,pt ați arăta superioritatea specifică bugetarilor dar care este falimentară pt țara aceasta.

    • Altu Răspunde

      Na, că iar am comis-o,mai ai un motiv de predică.”a-ți arăta”

    • Romanistan punjabistan Răspunde

      1. Eu oricum am o zi liniștită.
      2. Te felicit că a doua oară te-ai autocorectat. Ține de respectul propriu, de imaginea ta.
      3. În continuare constat cu stupoare că nu ai înțeles ce am scris. Eu nu mă leg de tine, e fix problema ta dacă scrii corect sau cu “piciorul”. Oricum nu mai pierd inutil timpul. Weekend plăcut să ai. Asta e problema cu țara asta că peste tot te lovești de mentalitatea de las’ că-i bine și așa. Și să știi că nu sunt bugetar.
      4. Sfat. Pentru a evita asemenea situații eu mi-am dezactivat chestia asta cu autocorectarea. Câteodată dacă nu eram atent îmi întorcea textul scris pe dos. Mai bine recitesc ce am scris înainte de postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.