Ultima actualizare: azi, 08:03

Naţionale

România 2023. O femeie a născut pe trotuar, în fața spitalului. Nu era niciun ginecolog de gardă

O femeie a născut luni dimineață pe trotuar, în fața spitalului din Urziceni, titrează Digi24. Acolo a fost declanșată o anchetă internă, pentru a se stabili cum a fost posibil acest lucru, după ce chiar personalul medical a chemat ambulanța să o ducă pe gravidă la altă unitate sanitară deoarece la Urziceni, la ora respectivă, nu era niciun medic ginecolog de gardă.

În acest caz a început o anchetă internă, vor fi verificate inclusiv camerele de supraveghere din spital. Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a anunțat că va verifica ce s-a întâmplat, prin intermediul Inspecției Sanitare de Stat. Imagini cu femeia care naşte pe trotuar, în faţa Spitalului Urziceni, au fost publicate, luni, pe Facebook.

IPJ Ialomița s-a autosesizat în acest caz după apariția imaginilor. În acest caz va fi deschis dosar penal.

5 comentarii

  1. ??????? Răspunde

    Tara de 100 de ani!!!!!!!!

  2. Profu Răspunde

    Dați-le salarii mari celor din sănătate,că acesta este rezultatul la munca pe care o depun.
    Rușine să le fie.

    • ... Răspunde

      @Profu, am înțeles că era o țigancă surdo-mută iar ei știau asta. De aici concluzia poate fi că mai mult ca sigur a fost și ceva rea intenție din partea lor când au văzut cine este. Și s-au acoperit cu protocolul existent care zice că nu poți intra la UPU dacă vii pe propriile piciaore sau cu mașina personală (vezi și cazul Ștefaniei care a venit pe picioare dar au obligat-o să intre într-un scaun cu rotile cu toate că nu era cazul, deh protocol) decât dacă te aduce salvarea. Și asta e o mare tâmpenie după mine. De aia au sunat asistentele ca să vină salvarea de după colț ca să o urce în mașină și după poate nici 100 de metri să fie băgată la UPU. Nu poți avea pretenția ca o femeie rromă probabil fără școală și surdo-mută să știe asta. Tot zic că aici duce dacă tot îi parfumați, nu sănătatea primează ci respectarea protocolului. Nu ai tu idee cât de blazați sunt mulți pe acolo și nici nu mai există în vocabularul lor empatia.
      Dacă aș fi de rea credință aș putea să spun și pe aia că au zis că femeia refuză să-și declare identitatea (fiind surdo-mută !) și de aceea nu au primit-o. Pe unii îi văd în stare.

  3. Gheo Răspunde

    Dacă flutura 100 de euro…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.