Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Sătmăreancă șantajată cu poze intime de un individ cu care s-a ”cuplat” pe net

O sătmăreancă a fost șantajată cu poze intime de un individ cu care s-a ”cuplat” pe net. Femeia i-a trimis diferite poze cu caracter intim, iar mai apoi individul i-a solicitat acesteia diferite sume de bani pentru a nu face publice fotografiile.

Individul a fost reținut de polițiști și băgat în arest.

,,În 7 iulie, polițiștii din Baia Mare erau sesizați de către o femeie de 44 de ani din Satu Mare, cu privire la faptul că în perioada iunie – 7 iulie a.c., a fost șantajată, cu privire la detalii ale vieții intime, de către un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare. În urma unor discuții cu bănuitul, persoana vătămată i-ar fi dat bărbatului sume de bani, în mai multe rânduri. Ieri, 11 iulie, bărbatul a fost depistat de polițiști imediat după ce se întâlnise cu persoana vătămată, cu scopul de a primi de la aceasta o altă sumă de bani. Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, arată IPJ Maramureș.

Un comentariu

  1. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ce proasta ii si aia. Crede ca la 44 de ani , se uita un tinerel de 30 la ea :)))) Ce naive is femeile dupa ce trec de 40 de ani….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.