Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Tragedie. Doi bărbați și 8 vaci găsiți morți pe un câmp. Ar fi fost loviți de fulger

Doi bărbați și 8 vaci au fost găsiți morți, miercuri seara, pe un câmp din județul Cluj. Cel mai probabil aceștia ar fi fost loviți de fulger, transmit polițiștii.

Primarul comunei Săcuieu, Gheorghe Cuc, a declarat, joi, pentru Cluj24 că totul s-a întâmplat în zona Vlădeasa, în pășunea numită Vârfurașu.

”În prima fază au fost găsite animalele și apoi și cele 2 persoane care le îngrijeau”, a spus primarul.

Polițiștii din Cluj iau în calcul ipoteza unui fulger care i-a lovit pe aceștia miercuri seară. Mai exact între orele 17.30 si 19.00, când județul Cluj se afla sub cod portocaliu de furtună.

”La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 21.40, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați despre faptul că în localitatea Rogojel, comuna Săcuieu, au fost găsite decedate 8 bovine, posibil prin fulgerare, iar cei doi bărbați, îngrijitori ai animalelor, nu au fost identificați în respectiva zonă.

Au fost demarate verificări, iar în jurul orei 23.00, cei doi bărbați, de 43 și 44 de ani au fost identificați, însă din nefericire, un echipaj medical a constatat decesul acestora. Ulterior trupurile au fost transportate la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei, urmând a fi stabilită cu exactitate cauzele de deces”, a transmis IPJ

În urma cercetărilor, pe trupul celor două persoane au fost găsite leziuni, motiv pentru care s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.