Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

Șofer SMURD din Satu Mare, reclamat! Ar fi refuzat să mute ambulanța

Un bărbat din municipiul Satu Mare a publicat un mesaj în care critică atitudinea unui șofer SMURD. El spune că acesta ar fi parcat greșit, însă nu parcarea ar fi fost atât de gravă, pe cât de gravă a fost atitudinea șoferului. 

Bărbatul precizează că nu publică astfel de mesaje pe pagina sa de Facebook, însă a fost surprins de atitudinea unui șofer SMURD din municipiul Satu Mare. Incidentul a avut loc în fața Spitalului Județean Satu Mare, iar bărbatul spune că inclusiv paznicul spitalului i-ar fi spus șoferului că a greșit, însă acesta ar fi refuzat să mute autospeciala.

Redăm integral mesajul bărbatului:

„Nu prea fac eu postări de genul dar in aceasta seara am avut o întâmplare în fața spitalului cu un șofer de la SMURD foarte arogant.
El blocandu-mi calea de acces pe strada Ravensburg din Satu Mare.

Totul s a întâmplat in felul următor, am apelat serviciului de paza al spitalului comunicându-i ca șoferul mașini speciale de SMURD a blocat accesul de trecere, el sesizând problema a intrat și l-a chemat pe acel șofer rugându-l sa o dea putin mai in spate pentru a putea trece.

El spuse: – Care este problema? (Cu o aroganță de toată rușinea

După ce a ajuns lângă autospeciala l am rugat frumos sa o dea putin mai in spate pentru a putea trece. A spus ca nu e treaba lui ca masinile din partea stanga erau parcate neregulamentar, într-adevăr asa a fost dar poate proprietari acelor masini au avut probleme mult mai grave și având in vedere ca lângă spital nu exista locuri de parcare suficiente nu aveau unde sa parcheze, nu ar fi asta o problema.

Problema a fost la acel șofer arogant care nu își putea recunoaște vina. Și ii era foarte greu sa o mute un metru jumate pentru a putea trece.

I s-a explicat foarte frumos și de agentul de paza al spitalului ca a gresit, dar el nici atunci nu și-a recunoscut vina.

Dacă noi asa am ajuns in halul acesta sa ne țigănim pentru asa ceva este de toată rușinea, tu ca șofer pe autospeciala da dai dovada de imaturitate… Nu îți meriti acel job.
Nu am să public aceasta persoana și nici nu am de gand sa fac aceste chestii dar este de toată rușinea. Sper să te simti și sa vezi acest mesaj și data viitoare sa te gandesti bine cand faci aceste lucruri”

5 comentarii

  1. cizmaru Răspunde

    Dece va legati de soferul de la SMURD el a parcat regulamentar trebuia sava legati de cei care au parcat gregit

  2. God Răspunde

    Se știe cine e șoferul doar daca se vrea asta

  3. GB Răspunde

    Mda… fază și gândire sucită cu 180° din categoria “am drepturi, sunt cetățean european” interpretată neaoș românește. “Ce tu pompieri, ambulanță, poliție pe drumul meu să îmi încurcați/blocați circulația, trageți-vă din calea mea că am prioritate, sunt măria sa Cetățeanul cu problema mea mult mai gravă decât ce faceți voi! (care vă plătește lefurile “speciale”, i-o vam făcut/i-o vă desfac, etc..). Noi, cetățenii avem probleme la Spital nu voi, voi doar “frecați menta” pe acolo… și ne încurcați!” Daaa, cel puțin 2-3 din ăștia pe zi (vezi mașinile parcate neregulamentar & autorul postării) și nu știu cine ar mai putea să zâmbească, să fie politicos, civilizat, etc… Concluzia, și prostia (autorului) și nesimțirea “bizonilor” (parcați neregulamentar) au o limită a răbdării! Soluție civilizată, recomandare pentru proști și leac pentru bizoni: – sunați la Poliție dragi ambulanțieri!!!

    • Antispecial Răspunde

      Incerci un mișto ieftin, dar nu iti iese. Oamenii chiar platesc salarii si pensii speciale pentru o adunătură de oameni piloși, nepregătiți și nesimțiți din armată, poliție, justiție, smurd și doctori. Nu generalizăm, nu toți, dar de regulă cel putin 1 din 3 oameni nu isi face treaba pentru salariul se peste 2000 de euro pe care il ia…

  4. cetatean Răspunde

    In cazul asta trebuie sunat la politie si postat imaginea cu nesimtitu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.