Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Urmărire pe străzile din Negrești. Tânăr (18 ani) drogat și fără permis a fugit de polițiști

Urmărire pe străzile din Negrești-Oaș. Un tânăr de 18 ani, drogat și fără permis, aflat la volanul unui autoturism, a fugit de polițiști. Puștanul a fost oprit în cele din urmă de oamenii legii.

Ce spune poliția:

,,La data de 31 iulie, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Moților din localitatea Negrești-Oaș, au efectuat semnale de oprire unui autoturism, iar conducătorul acestuia nu s-ar fi conformat semnalelor polițiștilor și ar fi accelerat cu scopul de a se sustrage.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, reușind la scurt timp să îl oprească, pe strada Mihai Viteazu, stabilind totodată identitatea acestuia, fiind vorba despre un tânăr de 18 ani, domiciliat în localitatea Vama. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu ar deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus, iar acesta ar figura ca fiind neînmatriculat”.

Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drug Test, care ar fi indicat un rezultat pozitiv pentru substanța denumită metamfetamină. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Occidentul răsuflă ușurat pentru o lună de zile iar la noi a început sezonul. În weekend vor fi primele bătăi de prin cluburi. Nu trebuie să fii Nostradamus pentru asta.😱🥴☹

  2. Inu Răspunde

    Iar ați apărut, ” come si dice” bată-vă jalea!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Crema diasporeză. Piese unicat, numai unul și unul cu toții. Sper să scăpăm nevătămați de invazia asta temporară. Dar un lucru e sigur. Că nu s-a lipit de ei mare lucru la capitolul civilizație.😱😰 Acum aștept înjurăturile civilizate din partea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.