Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

VIDEO. Cozma contraatacă: De ani de zile 350 de copii sunt în aceleași condiții. Implicare zero

Adrian Cozma a revenit, joi, dimineața, 20 iulie, cu clarificări în ceea ce privește situația corpului de clădire a Școlii Gimnaziale Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. Deputatul a ținut să dea și un răspuns primăriei: deputatul a atacat în termeni duri conducerea municipalității și le-a prezentat jurnaliștilor cum se prezintă corpul de clădire unde învață 350 de elevi.

,,Un comunicat penibil trimis de Primăria Satu Mare. De fapt, două lucruri sunt esențiale în acel comunicat: cum am fost îmbrăcat și că s-ar fi făcut nu știu ce investiții, dar niciun răspuns cu privire la ceea ce acuzam. Acest corp de clădire este impropriu și nu poate să reprezinte condiții normale pentru copii într-un municipiu care se pretinde a fi în mișcare. Trebuie să oferim condiții pentru toți copiii din municipiul Satu Mare. Copiii de aici nu pot să se joace așa cum ar fi normal, asta este principala problemă, că în șapte ani primăria nu a rezolvat problema. Într-adevăr, problema datează de mai mulți ani, dar să nu uităm, alți 8 ani în care a condus UDMR-ul, încă 8 ani în care a condus UDMR-ul, la câți ani suntem? 16 ani de administrație UDMR, iar 350 de copii sunt în aceleași condiții. (…) Implicare zero. Trebuie să-i fie rușine primarului pentru că mai are o asemenea școală în municipiul Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

Deputatul a vorbit și despre banii pe care primăria a spus că i-a alocat pentru realizarea unui studiu de fezabilitate privind construcția unui nou corp de clădire: ,,O minciună crasă! Să spui că 150.000 de lei i-a dat primăria este o nesimțire. 150.000 de lei au fost alocați de la bugetul de stat ca urmare a amendamentului meu votat în Parlament pentru studiul de fezabilitate, pentru a se construi un nou corp de clădire în curtea școlii de bază. Mă voi ocupa personal de asta, dar acea sumă a fost alocată din bugetul de stat la inițiativa și solicitarea mea”, a mai spus Cozma.


CITEȘTE ȘI:

14 comentarii

  1. -.- Răspunde

    Supozitorul penal, atata de prost incat nu-i capabil sa vorbeasca fluent si coerent. Mars inapoi la scoala robot de la google translate.

  2. c-block Răspunde

    Toată țara așteaptă cu sufletul la gură de un an jumate cum reduci TU prețul la carburanți! Alo! Dacă ai promis atunci ține-te de cuvânt că nimeni nu ți-a impus să vorbească gura fără tine! Sau acceptă că are primarul dreptate când a zis ceva legat așa de persoană. Știi tu ce. Iar legat de școală dă-i în cap la conducerea școlii. Sau dacă managerul școlii așa înțelege să facă ceva (prin alții) atunci e bai mare. Deci, auzim ceva de scăderea prețului la carburanți? Că eu zic că am avut răbdare timp destul. Asta cu episodul ăsta cu școala e penibil rău.
    Dar având în vedere că cineva de prin familie e medic nu ai ceva de zis vizavi de cazul Ștefania? Că față de secția de diabetologie iar ai fost vocal. Sau asta nu te deranjează?

  3. Kuka Răspunde

    Ești jenant! Sunteți la conducerea țării, a guvernului, și aveți viceprimar și tu sari ca prostu’ satului să spurci tot! Cine plm te mai crede pe tine?
    Marș!

  4. Kuka Răspunde

    Poate înțelegi mai bine dacă-ți spun TAKARODJ!

  5. satmarean Răspunde

    Cand am zis ca bozgorul minte ca a dat 150000, voi batmen batmen. Ne muieste pe toti etnicii romani.

  6. Calin Răspunde

    Da in odata cu munci in fasole! Da mai tare sa stropiasca bine de tot!

  7. H&R Răspunde

    An8soara

  8. H&R Răspunde

    Anisoara Boitor inspector scolar general adjunct nu este din PNL? Intreb pentru un prieten!

  9. Baba Novac Răspunde

    Cozma! Ca sa intelegi, iti spun in limba ta materna: Eriggy anyádba!

  10. Anonim Răspunde

    Aceea scoală funcționează de aproximativ 37 de ani și da politicianul are dreptate . E asa se câștigă voturile prin rezolvarea problemelor spinoase . Alt politician se poate ocupa de redeschiderea treceri de nivel cale ferata Balta Blonda pe sub Transeuropeanu-centura Satu Mare

    • sheps Răspunde

      Asta numai dupa ce se rezolva treaba aia promisa cu scaderea pretului la carburanti. Oare cine a si promis asta????

  11. Mae Răspunde

    Adi e greu sa rezolvi ceva cu sistemul asta corupt govor ,gabor ……..se potrivesc și cu toți prosatanici !!!!!!!!! Bă gabor fura cît 10 primari !!! Bă fraierilor nu el face ceva in oraș !!!!! Ce guvernul României a făcut cintura ,face podul peste Someș !!!!!!! Moll e investiție privată ce face bulangiu ăsta !!!!!!!????? Guvernul alocă bani și susține investițiile !!!!! În toată Țara !!!! El joacă doar și face bani !!!!! El a făcut autogara de pe botizului !!! A furat un milion de ron !!!! Și se cheltuie în continuare pe întreținere !!!!!!!! Bravo conducere !!!!!

  12. satmarean Răspunde

    Cubicul, centru nou, centru vechi, etc. Poate ajunge si ziua aia sa cantam cu lanturi si zavoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.