Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. Localitate din Satu Mare, fără apă de câteva zile. Oamenii se spală la lighean

O localitate din județul Satu Mare a rămas fără apă, iar oamenii din zonă nu știu ce se întâmplă. Au încercat să afle ce stă în spatele problemei, dar n-au primit răspuns.

Locuitorii comunei Turț din județul Satu Mare nu au apă de câteva zile. Oamenii cară apă de unde pot și sunt nevoiți să se spele la lighean.

Ei spun că au sunat în repetate rânduri la cei de la Apaserv, dar nu au reușit să vorbească cu niciun reprezentant al companiei.

Pe site-ul Apaserv Satu Mare apare o informare ce datează de acum zece zile, atunci când, în noaptea de 20 spre 21 iulie, furtuna a produs avarii la pompele care asigură alimentarea cu apă. ,,Furnizarea apei a fost întreruptă până la remedierea avariilor. Apaserv face eforturi pentru reluarea furnizării în mod treptat, urmând ca aceasta sa revină la normal in cel mai scurt timp”, este singurul mesaj de pe site-ul Apaserv ce vizează comuna Turț.

 

2 comentarii

  1. Janika Răspunde

    Serios? Darinainte de a avea apa la robinet nu asa au procedat? Tot din fintana aduceau apa in casa.Bine inteles ,cei ce vroiaiu sa se si spele!

  2. Marius Groza Răspunde

    Demisia primare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.