Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

VIDEO. Lucrări pe timp de noapte pe drumul Botizului. Se asfaltează la foc automat

Lucrări pe timp de noapte pe drumul Botizului din municipiul Satu Mare. Muncitorii s-au mobilizat, iar în zonă se asfaltează la foc automat.

Lucrările de asfaltare pe drumul Botizului au început în weekendul, după mai multe săptămâni în care au fost înlocuite borduri și s-a lucrat la stratul de beton turnat. Primarul a cerut să se lucreze tot weekendul, iar muncitorii s-au mobilizat și au lucrat inclusiv noaptea.

Imagini cu lucrările pe timp de noapte pe drumul Botizului au fost filmate de un sătmărean, duminică, 9 iulie, în jurul orei 23.00.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Foarte mult zgomot!
    Pe când se vor monta și la noi mult-promisele panouri anti-zgomot?

  2. Gao Răspunde

    Baaaa portalsm ca se polueaza la greu nu scrie ti, ca inhalam toate toxinele de smoala in cur va doare, nu mai laudati oameni care va platesc articolele, mai si criticati si spune ti adevaru

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Cand se lucreaza ziua nu e bine pt ca este aglomeratie,incurca circulatia…..cand se lucreaza noaptea s-au si gasit cei vesnic nemultumiti sa comenteze.Pe acestia ii multumeste ceva sau asa sunt ei nefericiti si frustati in viata?

  4. Nha Răspunde

    Da la aia cu podu de ce nu se zbarleste don primar sa lucreze mai cu spor ca freaca sensu ala giratoriu de cateva luni?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.