Ultima actualizare: azi, 12:01

Locale

VIDEO. Sătmăreanca Lavinia Goste a lansat o nouă piesă de dragoste: “O viață împreună”

Lavinia Goste revine în atenția publicului cu o nouă melodie de dragoste intitulată “O viață împreună”. Artista continuă să se reinventeze și să aducă astfel de creații muzicale unice, iar “O viață împreună” demonstrează încă o dată versatilitatea și talentul său excepțional. Melodia este lansată cu ocazia aniversării a 14 ani de căsnicie şi cu ocazia zilei de naştere a soţului ei, Marius Zorilă.

Cu un talent incontestabil și o carieră muzicală impresionantă, Lavinia Goste a compus și interpretat numeroase piese care au devenit adevărate hituri și au răsunat în inimile ascultătorilor de muzică populară și nu numai: Inimioara cu dor mult, Floare Rosie de mac, M-a gasit dragostea in viata, Romania, M-o muscat Badea buza. De-a lungul anilor, ea a câștigat inimile publicului prin vocea sa inconfundabilă și prin profunzimea versurilor sale.

Melodia “O viață împreună” are un sound contemporan și o emoție autentică, ea captează esența dragostei și a eternului sentiment, al dorinței de a petrece o viață alături de persoana iubită. Îndrăgostiții admiratori ai muzicii de calitate vor fi cu siguranţă, deosebit de încântați de lansarea celei mai recente piese a artistei

Filmarile au fost realizate la Giardini di Zoe, din judetul Hunedoara.

Piesa  “O viață împreună” este disponibilă în format digital pe platformele de streaming muzical și poate fi achiziționată prin intermediul magazinelor online.

Lavinia Goste încurajează publicul să își exprime aprecierea pentru muzica sa și să o urmărească pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile și evenimentele viitoare.

 

3 comentarii

  1. Chupacabra Răspunde

    Nu știu voi, dar eu așteptam cu nerăbdare o nouă piesă de la această mare doamnă a muzicii sătmărene. Piesa este superbă, linie melodică fără cusur, versuri ce îți pătrund în suflet. În mod cert va fi piesa de la nunta mea pentru dansul mirilor ! Mulțumesc Lavinia Goste !

  2. Alina Răspunde

    Felicitari din toata 💓 draga noastra! Iti doresc ca acest proiect sa iti aduca tot succesul din lume, este cea mai frumoasa piesa de dragoste pe care am auzit-o si sunt convinsa ca se va auzi la toate nuntile incepand de acum!💓

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.