Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

A fost inaugurat restaurantul Viena din Satu Mare! Mâine are loc marea deschidere!

Un nou capitol al gastronomiei rafinate și al experiențelor culinare memorabile a fost deschis, astăzi, în municipiul Satu Mare. Restaurantul Viena, din cadrul hotelului cu același nume, și-a deschis oficial porțile și îi invită pe sătmăreni, și nu numai, să exploreze noi culmi ale bunului gust și al rafinamentului culinar.

Inaugurarea a avut loc astăzi, 1 august, în cadrul unui cerc restrâns, iar deschiderea oficială pentru publicul larg va avea loc începând de mâine, 2 august. La inaugurarea de azi au fost prezente și oficialități, iar aici îi amintim pe primarul Kereskenyi Gabor și prefectul Radu Roca.

Gata să întâmpine clienții cu o ambianță specială și preparate inovatoare, Restaurantul Viena promite să fie o destinație de top pentru cinele romantice, petreceri cu prietenii sau evenimente private. Bucătăria Restaurantului Viena va fi un amalgam delicios între tradițiile mediteraneene și cele austriece, reușind să surprindă și să încânte chiar și cele mai pretențioase papile gustative. Meniul va fi precum un tablou artistic, o combinație de arome și texturi care îi va purta pe clienți într-o călătorie culinară fascinantă.

Deși nu dezvăluie în totalitate preparatele care îi așteaptă pe clienți, cei de la Restaurant Viena promit că vor surprinde plăcut de fiecare dată. Fie că urmează să alegeți un preparat mediteranean rafinat sau o delicatesă austriacă, fiecare masă va fi o experiență unică și irepetabilă.

Un element esențial al acestei experiențe culinare va fi pairingul cu băuturile adecvate pentru fiecare preparat. Personalul restaurantului, pregătit cu grijă, va fi aliatul de încredere al clienților în alegerile băuturilor potrivite, asigurându-se că fiecare masă va fi însoțită de un vin sau o băutură care completează perfect aromele preparatelor.

Restaurantul Viena nu se limitează doar la oferirea serviciilor de mic dejun, prânz sau cină, ci se extinde și în organizarea de evenimente private. Indiferent că aveți în plan o cină de afaceri cu partenerii și clienții, o sărbătoare de familie sau un alt eveniment special, locația oferă un cadru elegant și distins pentru a marca momente deosebite.

Astfel, începând din 2 august, Restaurant&Bar Viena devine o destinație obligatorie pentru sătmărenii pasionați de preparate deosebite și experiențe culinare unice.