Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

Cum a încercat un șofer să-i păcălească pe polițiștii sătmăreni. S-a ales cu dosar penal

Un șofer a încercat să-i păcălească pe polițiștii sătmăreni, după ce a fost oprit în trafic de oamenii legii. Acum bărbatul are dosar penal.

Ce spune poliția:

,,La data de 31 iulie, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției Tășnad, în urma unor activități informativ-operative, au efectuat semnale de oprire unui bărbat de 26 de ani, care conducea un autoturism, în localitatea Valea Morii. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că unul dintre documentele autoturismului, respectiv certificatul de înmatriculare, ar fi prezentat urme de modificări.

Polițiștii au procedat la verificarea legalității documentului în bazele de date, reieșind faptul că valabilitatea inspecției tehnice periodice ar fi expirată. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals”.

Polițiștii sătmăreni vă recomandă ca înainte de efectuarea unei deplasări cu autovehiculele să vă asigurați că autoturismul funcționează în regulă, că aveți valabile asigurarea obligatorie și inspecția tehnică periodică.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.