Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Petiție pentru reducerea tarifului la apă în Satu Mare. Radu Panait: ,,Să punem presiune!”

Petiție pentru reducerea tarifului la apă în Satu Mare. Deputatul USR Radu Panait îi îndeamnă pe sătmăreni să semneze petiția: ,,Să punem presiune pe cei care ne conduc să nu ne mai vândă servicii la suprapreț!”, spune deputatul.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Radu Panait:

,,Sătmărenii se confruntă cu o problemă importantă: creșterea prețului la apă! Comparativ cu județele învecinate, prețul apei în Satu Mare este mult mai mare.

Deși municipalitatea nu avea nici un motiv pentru a crește prețul, au făcut-o, motivând creșterea prețului energiei. Ce par să uite este că prețul energiei electrice pentru companiile de utilitate publică, precum Apaserv, este subvenționat de către stat.

Dragi sătmăreni, semnați petiția! Haideți să punem presiune pe cei care ne conduc să nu ne mai vândă servicii la suprapreț!”

Petiția poate fi semnată AICI.

6 comentarii

  1. Loop Răspunde

    ÎN SATU MARE APA E MAI SCUMPA CA ÎN VIENA!!!!

  2. AVRAM Răspunde

    TREBUIE BANI PENTRU TOATE NEAMURILE POLITICIENILOR SATMARENI , ANGAJATE LA APA…. NU POATE SCADEA TARIFUL.

  3. Victor Răspunde

    Da senatorul melcilor Zdob și Zdub nu este in febră reclamațiilor,asta in 4 ani de mandat înafara de a încasa 50000 lei lunar nu a făcut nimic din postura de senator…..ba da scuze a cules căpșuni……USR-ul duce greul, Panait și morile de vânt!:))))

  4. Pulitzer Răspunde

    3 comentarii intr-o zi , slab, foarte slab.
    Macar Cozma a reusit 10 comentarii la stirea de ieri cu directorii de scoli din care doi sau certat intre ei si asa s-a ajuns la 10.
    Poporul nu prea e curios de aberatiile voastre.

    • c-block Răspunde

      Nu trezi leul adormit din somn!!!🙏🏼😱😲😉
      Ce a prestat USR plusminus în acești trei ani este execrabil, sub orice critică. Nu se poate face politică cu abordarea asta exclusiv conflictuală! Am zis acum 4 ani înainte de alegerile din 2020 că va fi o maaare dezamăgire USR ăsta. Si să știți că nu mă bucur că am avut dreptate. Iar acum a apărut AUR care parcă văd că se va dezumfla și ea. Nu numai de gălăgie politică avem nevoie ci mai mult decât atât de soluții concrete. Pentru că vedeți pe pandemie s-au angajat în plus față de cele 1,1 milioane de bujetari (care și așa erau prea mulți) încă pe puțin 300000!!! Iar acum ne trezim că nu sunt bani pentru ei. Dar pune întrebarea cineva că avem nevoie de ei? Nu digitalizarea ar rezolva totul? Dar pentru asta trebuie lucrat la sistem și nu cu jumătăți de măsură. Pentru că degeaba are fiecare minister sau instituție sistem electronic dacă acestea nu intercomunică între ele! La final tot hârtie se plimbă din poartă-n poartă. Și atunci ce am făcut? Zilnic mă simt de parcă am fi cu toții actori într-un scenariu absurd mrozekian sau kaffkian.

  5. ??????? Răspunde

    Cea mai buna apa de baut este un Satmar. Bei si simti ca ai baut .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.