Ultima actualizare: azi, 16:48

Locale

Adio, dosar cu șină! Ardudul intră în era digitalizării: A fost lansat “Portal Oraș Ardud”

Adio, dosar cu șină! Ardudul intră în era digitală: marți, 1 august, fost lansat “Portal Oraș Ardud”, ce pune la dispoziția cetățenilor toate serviciile primăriei.

,,Din 4 iulie 2023, dosarul cu șină est interzis prin lege în România. În timp ce marea majoritatea a primăriilor și a instituțiilor publice din România nu au o soluție digitală pentru a respecta legislația în vigoare și pentru a pune la dispoziția cetățeanului alternativă pentru “dosarul cu șină”, Primăria orașului Ardud lansează astăzi Portal Oraș Ardud”, informează Primăria Ardud.

La platforma complet digitalizată se lucrează încă din luna martie pentru a pune la dispoziția cetățeanului toate serviciile primăriei, pentru a simplifica raporturile publice cu administrația locală, a optimiza managementul intern și pentru a permite eliminarea “dosarului cu șină”.

,,Pentru Ardud, 1 august este ziua în care serviciile publice intră în era digitalizării și se creează alternative moderne pentru un simbol puternic al birocrației excesive care caracterizează serviciile publice din România”, mai spun reprezentanții primăriei.

“Portal Oraș Ardud” este disponibil la adresa: https://portal.orasardud.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.