Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Replica UDMR pentru deputatul Adrian Cozma

UDMR i-a dat replica lui Adrian Cozma, după ce deputatul a declarat că UDMR încearcă să politizeze instituțiile de învățământ din Satu Mare.

Concret, Adrian Cozma a spus că maghiarii care nu sunt în UDMR nu au șanse să ocupe funcții în școlile sătmărene. Replica UDMR nu a întârziat să apară: senatorul Turos Lorand a postat o singură frază pe pagina sa de Facebook, prin care răspunde acuzațiilor aduse de deputatul Cozma.

Redăm, mai jos, răspunsul UDMR pentru Adrian Cozma:

,,Politizarea învățământului înseamnă să-l schimbi fără motiv pe cel mai bun inspector școlar din ultimii 30 de ani, pe Călin Durla și să-i schimbi, tot fără motiv, pe unii din cei mai performanți directori de școală din Satu Mare precum Mariana Sălăgean, Simona Sibian, Viorel Solschi, Ioan Viman sau Ioan Gozar”, a spus senatorul Turos Lorand.


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Absolut de acord cu asta. Și e și o lovitură sub centură pentru Cozma pentru că tot el face campanie iefină cu problema școlii Lucian Blaga care a fost construită ghici pe directoratul și cu munca cui? Al lui Viman. Omul ăsta pe unde trece seamănă vânt dar de rezolvat nu rezolvă nimic. Încă aștept reducerea promisă la prețul carburanților. Că el a promis că intervine, nu?

  2. ... Răspunde

    Acciza la carburanti scade din 1 august

  3. Mae Răspunde

    Eu mă întreb cum dracu sa ocupi o funcție în învățământul școlar (românesc ) cînd tu abia știi sa legi 2 cuvinte în românește !?!? Bă tîmpiților o fi Cosma cum o fi dar are dreptate !!! … am dus copii la creșă numai maghiara am dus copii la gradi numai maghiară la școală numai maghiară !!!! Da serioas !!! Da sa va ia dracu cu UDMR vostru ciolacu și roland sau cum va cheamă gabor potoki !!! Da Adi futei în gură !!! Așa Pataki care nici nu Răspunde la salutul de bună dimineață !!!!!! Șovini dracului .

    • Victor Răspunde

      Marius Groza tu ești,că tare ești aprins și pe aci și pe Facebook,vezi să nu îți crape o venă pe creier, v-a trebui să te opereze cozma că și la medicină se pricepe cum se pricepe dealtfel la tot și toate, plm de retardați politici ce sunteți!.

    • Florin Ikie Răspunde

      Mae, alias Marius Groza, șoferul lui Cozma, nu si-a luat dimineața medicamentele.

  4. Belzebut Răspunde

    Pai toți sunt politruci prin ISJ.Schimbă partidul după direcția vântului.Inclusiv doamna inspector general e PNL.

  5. Hahaman Răspunde

    In careva zi Cosma a fost facut nesimtit de prezentatorul tv ,: “dle ,vorbiti pe langă,si tot intrerupeti pe doamna ,care nu v a intrerupt pe dvs ,sunteti nesimtit “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.