Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Adrian Cozma, întâlnire cu ambulanțierii. Proiect de lege pentru intervenții mai rapide

Adrian Cozma s-a întâlnit cu ambulanțierii din Satu Mare. Deputatul spune că va iniția un proiect de lege care să le permită salvatorilor să intervină mai rapid.

,,O întâlnire bună cu ambulanțierii din Satu Mare. Voi iniția un proiect de lege care să permită intervenția mai rapidă în activitățile specifice ale salvatorilor noștri. E important să ne axăm pe toate detaliile fiindcă fiecare viață e importantă și fiecare intervenție poate fi decisivă pentru a salva o persoană.  Le mulțumesc pentru timpul acordat și sper să colaborăm cât mai eficient”, a spus Adrian Cozma.

 

8 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Așteptăm cu nerăbdare propunerea legislativă privind interzicerea prin lege a acestor valuri de căldură! Da’ nu se mai poate domn’le, ne topim! Vă rugăm domnule deputat luați măsuri! Lungime, lățime toți ce vreți! Dacă veți mișca cu viteza cu care ați rezolvat reducerea promisă a prețului la carburanți atunci va fi de “foarte bine”!😱🥴🤮😥

  2. ????? Răspunde

    Intalniri si proiecte , rezultat zero. Cine va finanteaza la aceste intalnri si proiecte?

  3. S Răspunde

    Suntem în țărișoara unde virtutea e să te doară in cur de legi .Inițiativa legislativă ? Și ce ? Putea să zică supozitorul că are o inițiativă să intrăm în Schengen . Și ce ?

  4. cizmaru Răspunde

    Campanie ELCTORALA nu credeti nimic din ce spube

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    Oare il ia in cineva in serios pe Aditza asta :))))))???? Cele mai multe comentarii pe PortarSM is la stirile cu Aditza Cosma :))))

  6. kati Răspunde

    Faceți o dată implementarea referedumului de pe vremea lui Băsescu la 322 parlamentari, și pe urmă alte solicitări de pensii speciale necuvenite pe ultimele 3 mandate PRIN NEIMPLEMENTARE LEGISLATIVĂ precum și alte programe ca să arătăm că EU și GUVERNUL MEU cum am dus țara la extremism sărăcie analfabetism cu ORDIN OTTO CEL MARE CAROL CEL MARE merite pentru Romania eșuată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.