Ultima actualizare: azi, 11:25

Locale

Ce trenduri am descoperit pe plajă vara aceasta?

Este sezonul vacanțelor, gândul ne stă mai mult pe plajă decât la activitățile noastre cotidiene și evadăm din orașele aglomerate cât putem. Întrebarea este: ai un costum de baie în trenduri? Am mers și noi la plajă să studiem care sunt tendințele în acest sezon, ca să îți dăm vești de la fața locului despre ce se poartă, în cazul în care vrei un costum baie nou și nu prea știi ce să alegi.

În fiecare an, moda costumele de baie aduce cu sine noi tendințe și inovații care reflectă spiritul vremii și stilurile în evoluție ale societății noastre. Anul acesta nu face excepție, aducând în prim-plan o serie de trenduri îndrăznețe pentru sezonul de plajă. De la reinterpretări ale clasicului costum baie până la modele inspirate de natură, hai să explorăm împreună cele mai „fierbinți” trenduri în costume de baie.

Deși trendurile evoluează an de an și mereu apar materiale noi, din ce în ce mai performante, va exista mereu tendința să ne întoarcem la „clasici”. Anul acesta am văzut la plajă multe modele cu inspirație din anii 70, cu croiuri elegante, sofisticate și linii simple. Poți alege un astfel de costum baie dacă îți place să fii o persoană rafinată chiar și atunci când mergi să te relaxezi la plajă.

La polul opus, am văzut și foarte multe materiale neașteptate, printuri creative și texturi inedite. Creatorii de costume de baie au mers mult anul acesta pe materiale creponate, dar am descoperit și multe modele cu inserții precum volane și broderii. Ca să nu mai spunem de varietatea imensă de costume de baie cu multe șnururi și tăieturi asimetrice. Un fes inedit de a îți pune în valoare formele. Desigur, astfel de modele creative sunt foarte potrivite când vrei să îți exprimi personalitatea, dar s-ar putea să nu fie cele mai potrivite dacă vrei și un bronz uniform. Noi oricum îți recomandăm să nu stai mult la soare și să folosești creme cu factor cât mai mare de protecție. Bronzul trece, pielea sănătoasă rămâne.

O altă tendință pe care am descoperit-o la plajă, mai ales printre persoanele mai active, care practică și diverse sporturi pe plajă sau acvatice sunt costumele de baie clasice, create din materiale tehnice impresionante. Deci poți găsi pe piață acum un costum baie care să aibă factor de protecție, care să reziste bine la apa sărată și la spălări dese și care să îți ofere un confort sporit în timp ce practici sportul preferat.

Natura continuă să fie o sursă de inspirație nesecată pentru designerii de costume de baie. Modelele care imită motivele marine, culorile pământului și texturile naturale devin din ce în ce mai populare pe plajă. Am văzut multe costume în tonuri de albastru oceanic, verde smarald și nuanțe de nisip care încorporează frumusețea naturii direct ceea ce porți și îți oferă un aer natura, autentic și foarte discret.

Și acum întrebarea clasică: costum întreg sau în două piese? Pe plajă am găsit și, și, deși există o tendință mai mare decât în alți ani către costumele de baie întregi. Dar aici alegerea e bine să îți aparțină în funcție de cum te simți tu, personal, în costumul de baie. Confortul și încrederea sunt, uneori, chiar mai importante decât trendurile, culorile sau ce cred stiliștii. Așa că alege tu ce crezi că ți se potrivește mai bine atunci când mergi la cumpărături.

Așadar, trendurile de la fața locului de pe plajă ne zic anul acesta că poți merge cu încredere pe reinterpretarea unui clasic, dar poți explora și materiale și culori la care nu te gândeai până acum, precum materialele creponate și culorile inspirate din natură. Caută și inspirație online înainte de următoarea ta escapadă la mare și vezi ce poți aduce nou în garderoba ta de vară. Verifică și secțiunile de reduceri, deoarece, fiind aproape pe final de sezon, poți găsi modele în trenduri, la prețuri super accesibile pentru tine și bugetul tău. Și grăbește-te apoi la plajă, să te bucuri de ultimele zile de vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.