Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO&VIDEO. Asociația Eliezer a împlinit doi ani! Sărbătoare la Pensiunea Ana din Odoreu

Asociația “Eliezer” din județul Satu Mare a sărbătorit împlinirea a doi ani de activitate în slujba comunității, iar momentul a fost marcat la Pensiunea Ana din Odoreu, într-o atmosferă plină de emoții și recunoștință.

Cu această ocazie, reprezentanții asociației au transmis un mesaj special, în care au subliniat importanța implicării voluntarilor și a partenerilor în această călătorie frumoasă.

“2 ani de activitate a Asociației ‘Eliezer’, sărbătorită la Pensiunea ‘Ana’ din Odoreu. Trebuie să le mulțumesc tuturor copiilor voluntari prezenți. Mă simt onorat că i-am putut avea alături de noi pe domnul Bogdan Paraschiv – secretar de stat la Ministerul Familiei, Gorunescu Nicolae – vicepreședinte ANPCDA, Ramona Antonescu – reprezentant Instituția Prefectului, Mariana Dragoș director DGASPC, Anișoara Boitor – inspector școlar general, Alina Dragoș – director Ioan Slavici Satu Mare, Crina Andriuca – actriță de la Teatru de Nord Satu Mare, cât și prezentatorului Adrian Lupescu. Momentele artistice ale serii au fost asigurate de Giulio Princz și Marian Boier. A fost o zi plină de activități, în care peste 80 de tineri institutionalizați s-au bucurat de programul pe care l-am pregătit. Chiar dacă a fost o zi cu mult soare, jocurile au constat în scoaterea merelor din apă, pentru a se răcori puțin. Un vis al președintelui Anton Varga din nou îndeplinit! #ÎmpreunaSchimbămDestine!”, au afirmat reprezentanții asociației.

Bogdan Paraschiv, secretarul de stat al Ministerului Familiei a precizat că mulți copii nu sunt informați și consiliați cu privire la drepturile lor după ce părăsesc sistemul, afirmând că va ține legătura cu asociația Eliezer și îi va susține de câte ori va fi nevoie.

Chiar și într-o zi toridă de vară, tinerii instituționalizați s-au bucurat de jocurile pregătite de organizatori. Ziua s-a încheiat cu o festivitate în care s-au ținut discursuri, au fost momente artistice, după care toți cei prezenți au mâncat pizza de la restaurantul Capricci și un tort delicios.

Această aniversare reprezintă un moment de sărbătoare și recunoștință pentru toți cei implicați în misiunea Asociației “Eliezer”. Împreună, ei au demonstrat că prin unitate și eforturi comune, destinele pot fi schimbate în bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.