Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Tânărul din Satu Mare, dispărut în Portugalia, a fost găsit mort

Tânărul din Satu Mare, dispărut în Portugalia, a fost găsit mort. Este vorba de tânărul care a dispărut chiar înaintea nunții fratelui său, motiv pentru care evenimentul a fost anulat. PortalSM scria despre asta în luna iulie.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, nu a mai răspuns la apeluri și mesaje, chiar cu o zi înainte de nunta fratelui său. Totul era pregătit pentru sărbătoare, însă tot evenimentul a fost dat peste cap. Atât autoritățile, cât și familia au început să îl caute pe tânărul dispărut.

La câteva săptămâni după ce a fost dat dispărut, tânărul a fost găsit mort în Portugalia. Potrivit presei locale, se suspectează că ar fi vorba despre o sinucidere.

9 comentarii

  1. ... Răspunde

    Dacă a murit în altă țară, atunci este un erou, demn de menționat la știri

    • ... Răspunde

      E un oșan care a fost călărit de mic și pus la lucru și probabil a cedat nervos. Dar tot nu ai reușit să-ți găsești alt nick nenorocitule??? Numai a mea îți place???? Crezi că te ia mai serios cineva așa decât dacă începi să îți folosești iar pe alt tău propriu??? Află de la mine că nu ești mai valabil dacă furi. Din contră.😱🤮 Te descalifici singur.

      • ????? Răspunde

        Mai am trei puncte rosii. Vrei?

        • ????? Răspunde

          Că dacă minte n-am decât nesimțire atunci măcar atâta! Pfoai ce jmeker mă crede! Punctele tale roșii să ți le pui între ochi. Ca să vadă toți.

  2. Gimi Răspunde

    Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace ! Sincere condoleanțe familiei !!!

  3. ... Răspunde

    Atâta aș mai adăuga că cel care tocmai pe marginea unui astfel de subiect nefericit și foarte trist se găsește să scrie aiureli ca semnul ăsta al întrebării multiplicat și megafrustrat denotă o mare lipsă de educație, că nesimțirea e clar la el acasă. Îi doresc și lui la fel cum a pățit acest tânăr. Nu sunt rău, doar că acest individ comentac ține umbră degeaba pe Pământ.

  4. Gheorghe Răspunde

    Ți-ai luat insulina?

    • Gheorghe Răspunde

      Că eu am sărit de o săptămână peste schema de medicamentație pentru schizofrenia paranoidă. Se și vede din comentarii. Cămașa de forță unde ești? Că am ajuns să scriu tâmpenii cu noaptea-n cap!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.