Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Cât tupeu! Un sătmărean a furat sute de metri de cablu de telefonie

Cât tupeu! Un sătmărean a furat sute de metri de cablu de telefonie. Individul s-a urcat pe stâlpi și a început să taie cablurile din cupru.

Ce spune poliția:

,,La data de 16 august, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat un bărbat, de 33 de ani, domiciliat în comuna Turț, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. În fapt, în cursul lunii iulie, bărbatul ar fi sustras, prin tăiere, aproximativ 450 de metri de cablu din cupru, din rețeaua de telefonie mobilă, care se afla amplasată pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

Prejudiciul rezultat, de aproximativ 37.800 de lei, a fost recuperat parțial. Față de bărbatul, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Ph Răspunde

    Dacă este cablu de cupru nu este cablu de telefonie MOBILĂ cum au anunțat (poate conductor alimentare echipamente pt rețea mobilă). După ce scapă individul (statul are grijă de infractori), îl invit în zona centrală, e plin de cabluri; eu am făcut sesizare la romtelefon că ne încurcă rețeaua lăsată pe case particulare, nu au răspuns așa că le-am “scoborât” eu vreo 100m de cupru, desigur că era rețea dezafectată, dar arată PRODIGIU pt orașul acesta în mișcare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.